Gymutrustning i Hela Sverige hos GymPartner

Nu har vi även nya Gym80 maskiner för ett komplett Gym i sortimentet med möjlighet att tillsammans med vår Polska partner, skapa design efter din smak i all oändlighet.

Gymutrustning i Hela Sverige hos GymPartner - Tryggt ägande med fabriksrenoverad gymutrustning.  
Vi på GymPartner med grundaren Martin Maximus, har fler än 700 begagnade gymmaskiner och Gymutrustning i lager.
Nu har vi även nya Gym80 maskiner för ett komplett Gym i sortimentet med möjlighet att tillsammans med vår Polska partner, skapa design efter din smak i all oändlighet. Göteborg och Mölndal.

 

gympartner molndal

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Gymutrustning i Hela Sverige hos GymPartner - Tryggt ägande med fabriksrenoverad gymutrustning

GymAuktioner och GymPartners grundare Martin Maximus har 40 års erfarenhet av fabriksrenoverad och kvalitetssäkrad gymutrustning.

Vi på GymAuktioner med grundaren Martin Maximus, har fler än 300 begagnade gymmaskiner på vårens auktioner och nu även nya Gym80 maskiner för ett komplett Gym i sortimentet med möjlighet att auktionera ut fabriksrenoverade Gym80 maskiner tillsammans med vår Polska partner, samt skapa design efter din smak i all oändlighet.

Med en specialbyggd verkstad, certifierad personal, och ett stort reservdelslager med originaldelar, erbjuder vi ett tryggt ägande med fabriksrenoverad gymutrustning och säkert ägande.

Etablerade leverantörer

Vårt sortiment kommer från världens mest etablerade leverantörer och har de bästa garantierna. De utvalda produkterna är anpassade för kommersiellt bruk och håller den högsta kvaliteten på marknaden.

Grönt fokus och cirkulärt system

Med ett självklart fokus på att värna om miljön, är vårt cirkulära koncept med återanvända produkter en självklarhet.
Vi är stolta över vårt moderna, trygga och ansvarsfulla system.

Finansiering

Vi erbjuder en unik finansiering via hyra som ger dig en trygghet genom en fast månadskostnad där alla kostnader ingår. Snabba svar och korta ledtider

Vill du testa utrustningen på vårt logistikcenter i Mölndal?

Kontakta våra säljare för att avtala tid så går vi igenom utrustningen på plats. Produkterna finns tillgängliga för snabb leverans och kan antingen hämtas eller transporteras till er, med eller utan installation.

Martin Maximus Börjesson har sålt fler än 700+ kompletta begagnade gym på 43 år.

Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners

Komplett Gym80 hos GymPartner

FABRIKSRENOVERAD GYMUTRUSTNING FRÅN GYM80

 

Kompletta Begagnade Gym Göteborg

Kompletta Begagnade Gym Gävle

 

Kompletta Begagnade Gym Göteborg - Tryggt ägande med fabriksrenoverad gymutrustning

Kompletta Begagnade Gym fabriksrenoverad gymutrustning

 

Kompletta Begagnade Gym Göteborg 2024 - Tryggt ägande med fabriksrenoverad gymutrustning

Kompletta Begagnade Gym Gävle 2024

 

Kompletta Begagnade Gym Göteborg 2024 - Tryggt ägande med fabriksrenoverad gymutrustning

Martin Maximus Börjesson är en erfaren företagare inom gymbranschen sedan 1979, med över 40 års erfarenhet av framgångsrik gymdrift.
Han har grundat 47 träningsanläggningar och har specialiserat sig på att förmedla träningsutrustning för gym i hela Sverige, med fokus på att hjälpa blivande gymägare att starta och driva lönsamma anläggningar. 

GymAuktioner, där Martin Maximus är verksam, är en auktionsfirma som förmedlar och säljer kompletta begagnade gymutrustningar och nya träningsredskap direkt från gym och företag över hela Sverige.

De har ett brett sortiment av träningsutrustning och erbjuder även serviceavtal för företag och föreningar inom en rad olika områden. 

Martin Maximus och GymAuktioner har ett starkt fokus på att erbjuda högkvalitativa träningsprodukter och utrustning, både begagnade och nya, från världsledande varumärken som Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex och Startrac.

De erbjuder även garantier och serviceavtal för att säkerställa kundnöjdhet och långsiktig användning av deras produkter.  

En viktig del av Martin Maximus Börjessons verksamhet är att erbjuda digital marknadsföringstjänster och rådgivning till gymägare, med insikten att en stark närvaro online är avgörande för att lyckas i dagens konkurrensutsatta marknad.

Han betonar vikten av att avsätta tid och budget för digital marknadsföring för att öka synligheten och lönsamheten för gymverksamheter. 

Martin Maximus och GymAuktioner erbjuder även unika förmåner som reservdelsgarantier, uppgraderingsgarantier och serviceavtal för att säkerställa kundens tillfredsställelse och långsiktiga användning av deras produkter.

De har även en egen verkstad och servicetekniker för att hantera reparationer och underhåll av gymutrustning.