Nya Spinningcykeln BODY BIKE Classic 

Med ett rakt styre och flexibla gummitassar erbjuder Body Bike Classic många positionsmöjligheter för att anpassa cykeln efter din kropp och träningsstil

Nya Spinningcykeln BODY BIKE Classic är inte bara en cykel; det är en symbol för kvalitet och hållbarhet.

Spinningcykeln BODY BIKE Classic 

Tillverkad i Danmark sedan år 2000, den här klassikern erbjuder en kombination av enkelhet och elegans med avancerad funktionalitet.

Body Bikes Robusta Konstruktion & Anpassningsbar Positionering

Med ett rakt styre och flexibla gummitassar erbjuder Body Bike Classic många positionsmöjligheter för att anpassa cykeln efter din kropp och träningsstil.

Justera sadel och styre både lodrätt och vågrätt för den perfekta cykelställningen.

Högpresterande Komponenter

Body Bike Classic är utrustad med högkvalitativa komponenter såsom drev, svänghjul och pedalarmar i bearbetat gjutjärn.
Shimanopedaler med SPD-bindning och kullager av högsta kvalitet från SKF. Det 20 kg tunga svänghjulet ger en naturtrogen cykelupplevelse.

Praktiska Detaljer för Bekvämlighet

Inte nog med att spinningcykeln är robust och prestandaorienterad, den är även utformad med praktiska detaljer för en bekväm träningsupplevelse.

Två flaskhållare, integrerad nödbroms för hastiga stopp och stora inställningsspakar i rostfritt stål med räfflat mönster för bra grepp även när händerna är svettiga.

Danskt Kvalitetshantverk

Body Bike Classic är tillverkad i Danmark med stolthet och är resultatet av årtionden av expertis inom tillverkning av motionscyklar.

Varje detalj är noggrant utformad för att möta de högsta kraven på kvalitet och hållbarhet.

Med Body Bike Classic får du inte bara en spinningcykel; du får en pålitlig träningspartner som kommer att hålla i många år framöver.

 

Med Body Bike Classic får du inte bara en spinningcykel; du får en pålitlig träningspartner som kommer att hålla i många år framöver.     Produktspecifikation för BODY BIKE Classic

 

 

 

Produktspecifikation för BODY BIKE Classic 

Färgen är Svart

Vikten är 65 kg

Max användarvikt: 150 kg

Längd: 105 cm

Bredd; 60 cm

Höjd; 100 cm.

Sveriges Populäraste Spinningcykel Body Bike® OCEANIX, är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln.

Den är summan av flera års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus. Spinningcykel hos GymPartner som säljer från vår stora lagerbutik i Mölndal.

Även om GymAuktioner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Spinningcyklar i kommersiell kvalitet & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.