Avyttring gymutrustning-Nätauktioner & Konkursauktioner

Avyttring gymutrustning-Nätauktioner & Konkursauktioner. Auktion med ny och begagnad gym & träningsutrustning. Life Fitness, Precor, Technogym

Avyttring gymutrustning-Nätauktioner & Konkursauktioner. Auktion med ny och begagnad gym- & träningsutrustning. 

Främst från ledande tillverkare av gymutrustning såsom Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex, Star Trac, GrandMaster

Avyttring gymutrustning-Nätauktioner & Konkursauktioner

Finansiering av Avyttring gymutrustning-Nätauktioner & Konkursauktioner

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.
Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.
Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Avyttring gymutrustning-Nätauktioner & Konkursauktioner är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.
Vi äger objektet och kunden nyttjar det.
Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.
Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Avyttring gymutrustning-Nätauktioner & Konkursauktioner används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.
Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.
Kontakta oss på GymAuktioner Sverige eller Nordic Live Auctions  för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.
Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.
GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Avyttring gymutrustning-Nätauktioner
Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Kaffebloggens intressanta artiklar läs här "Ta en kaffe vettja!