Axelmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade

Axelmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade Axelmaskiner-redskap i världsklass med fokus på Axelmuskulaturen. Finns hos GymPartner i Mölndal %%sep%%

Axelmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade med fokus på Deltoideus Deltamuskeln eller Axelmuskulaturen. Vi har kunskap om ergonomiska och främjande axelmaskiner för att du ska nå dina mål med din styrketräning! Axelmaskiner-redskap i världsklass med fokus på Axelmuskulaturen.

Axelmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade redskap

Axlarna hjälper till att lyfta armarna uppåt och åt sidan. Muskelgruppen är uppdelad i tre muskler som alla går att träna med fokuserade övningar.

Deltoideus

Axelmuskeln/Deltamuskeln – så fungerar den: Deltamuskeln är en skelettmuskel som omger axeln och passerar axelleden på fram-, ut- och baksidan. Axelmuskeln brukar vanligtvis delas upp i främre, mellersta och bakre delen.

Deltoideus

Namnet Deltoideus kommer från sitt utseende. Muskeln ser alltså ut som ett delta med massor av små förgreningar som sträcker sig ut över armen. De 3 tydliga stråken har alla olika funktion i kroppen. Det bakre stråket för armen bakåt, det främre stråket för armen framåt och det mellersta stråket för armen åt sidan.

Övningar för axeln:

Exempel på övningar för den främre delen av deltamuskeln skulle kunna vara militärpressarmhävningar, framåtlyft med hantel eller stång. För att träna mellersta delen av deltamuskeln så kan du göra sidolyft med hantlar eller kablar. Den bakre sidan av deltamuskeln tränar du genom stångrodd, hantelrodd, kabelrodd, sälrodd eller omvända omvända flyes. Sporter som gynnas av utökad styrka i deltamuskeln är till exempel klättring, rodd, simning, boxning, tennis, golf och fäktning.

Axelmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade från GymPartner Sweden

Från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal säljer vi: Axelmaskiner från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac & GrandMaster by GymPartner. Militärpress, Muscles, Muscle, Axelövningar, Hantelpress, Axelpress, Omvända flyes, Deltoideus, Träna axlar, Kappmuskeln, Nackövningar, Vi presenterar Axel-maskinerna med Axelpress-maskiner och redskap överst i listan och därefter Axelrotations-maskiner och redskap.

Axelmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade ger dig kraft i vardagen

GymPartner Sweden säljer prisvärda Axelmaskiner av hög kvalitét som tål långa träningspass så som Shoulderpress – Axelpress. Axelmaskiner är ett skonsamma och effektiva oavsett om du vill träna upp din teknik, rehabilitera dig från en skada eller helt enkelt bara fokusera på en specifik muskelgrupp. Axelmaskinerna finns i många olika modeller.

Nya och begagnade Axelmaskiner

Vi på GymPartner har valt ut dom bästa maskinerna som hjälper dig att komma iform snabbt och effektivt. Varför ska du välja GymPartner Swedens axelmaskiner? Med GymPartners träningsmaskiner för axelträning kan du träna dina muskelgrupper till max utan att behöva oroa dig för att riskera eventuella skador. Axelmusklerna är en av de mest kraftfulla muskelgrupperna i din kropp. GymPartners träningsmaskiner tål ordentlig belastning när du tränar så att du kan gå ”all in” under ditt träningspass

Finansiering av Nya och begagnade Axelmaskiner

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Axelmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Axelmaskiner-GymPartners Nya & Begagnade när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Vi på Gymauktioner Sverige auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.