Magmaskin ”AB-Roll-Up” Gymleco

Magmaskin ”AB-Roll-Up” Gymleco gör det roligt att träna mage och midja på ett effektivt sätt. En nyskapande magmaskin som finns hos GymPartner %%sep%%

Magmaskin ”AB-Roll-Up” Gymleco gör det roligt att träna mage och midja på ett effektivt sätt. En nyskapande magmaskin från Gymleco som tränar magusklerna på ett roligt och annorlunda sätt. Passar utmärkt på kommersiella gym och behöver i princip ingen service alls.

Magmaskin ”AB-Roll-Up” Gymleco

Denna magmaskin lastas med 50mm viktskivor och passar både nybörjare och avancerad. Redskapet är helt ljudlöst och underhållsfritt. Den passar för alla kroppstyper och kroppslängder och aktiverar bålpartiet på ett utmärkt sätt.

”AB-Roll-Up” Gymleco fördelar:

Passar 50mm viktskivor Inga inställningar. Helt underhållsfri. Lång rörelsebana Korrekt rörelse Tål kommersiell användning 1 st viktupphäng ingår.

”AB-Roll-Up” Gymleco mått och garanti

Mått (L x B x H): 100 x 73 x 140 cm Vikt: 72,5kg Garanti: 10 år på eventuella rörliga detaljer och komponenter. Livstidsgaranti: Svets och ram/stativ AB ROLL UP MAGMASKIN Gymleco är en MAGMASKIN i TOPPSKICK från Gymleco. Sökord: Magövningar, Träna, Situps, Träna magen, Träna mage, Magträning, Magövningar gym, Magövningar hemma, Magmuskler, Benlyft, Magrutor, Magtränare

Finansiering av AB ROLL UP Gymleco

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing MAGMASKIN Gymleco

Laesing av AB ROLL UP-MAGMASKIN Gymleco är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra AB ROLL UP Gymleco

Hyra av AB ROLL UP-MAGMASKIN används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Avbetalning upp till 24 månader-Räntefritt vid köp av AB ROLL UP-MAGMASKIN Gymleco

Besök GymPartner Finance

Gymauktioner Sverige auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.