GymPartner Swedens Bästa Gymgolv

GymPartner Swedens Bästa Gymgolv är en Pusselmatta i gummi 10mm, 100x100cm. En ofta bortglömd del när man börjar titta på ett gym är gymgolvet %%sep%%

GymPartner Swedens Bästa Gymgolv är en Pusselmatta i gummi 10mm, 100x100cm. En ofta bortglömd del när man börjar titta på ett gym är gymgolvet.

GymPartner Swedens bästa Gymgolv

Oavsett om det är ett hemmagym eller ett kommersiellt gym så stirrar sig många blinda på utrustningen och kommer först senare på att det kanske skulle vara bra med någon sorts skydd för golvet för att minska slitage, ljud och stötar. Gymgolv kommer i flera olika varianter och för den oinvigde kan det lätt kännas lite övermäktigt att försöka lotsa sig fram längs alla modeller.

Vilken sorts Gymgolv behöver du?

Ditt gymgolv fyller ett par funktioner: Gymgolvet skyddar både underlaget och träningsutrustningen och förhindrar att något av dessa går sönder när du tränar. Ljudabsorption Det kan slamra ganska mycket när man släpper ned vikter, och varje decibel du kan minska ljudet är skönt för öronen. Dessutom kanske inte grannarna blir så glada om du väcker dem med marklyft under ditt morgonpass. Utseende och enhetlighet  Med ett snyggt gymgolv på plats så får du helt enkelt en schyst look på ditt hemmagym, vilket gör det roligare att träna där. Det finns i huvudsak två typer av gymgolv: Underlagsgolv Det här är ett tunnare och billigare golv, som är ett bra val när du ska täcka stora ytor. Det skyddar väldigt bra, och har viss ljud- och stötdämpande effekt, dock inte till den grad att du kan släppa tunga vikter på dem – däremot att sätta ned vikterna försiktigt går bra. Exempel på den här typen av golv är den 8 mm tjocka Everroll-gymmattan. Sveriges vanligaste och mest sålda gymgolv! Stötdämpande golv Vill du ha stötdämpande på riktigt väljer du 25 mm och tjockare – de här golven går det att släppa och tappa tunga vikter på, och mattorna skyddar golvet. vikter, skivstång och hantlar. Trots sin stötdämpande funktion så är mattorna med 25-30 mm tjocklek fortfarande stumma nog för att du ska kunna stå på och träna knäböj och marklyft, utan att känna att golvet sviktar under fötterna. Ska du ägna dig åt tyngdlyftning, styrkelyft eller crossfit så är det sånt här golv du vill ha att släppa vikterna på.  Exempel på den här typen av golv är Pusselgolv 25 mm, 1×1 m.

Finansiering av GymPartner Swedens bästa Gymgolv

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av GymPartner Swedens Gymgolv är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av GymPartner Swedens bästa Gymgolv används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Swedens bästa Gymgolv

Golv Dämpargolv svart Dämpat friviktsgolv med luftspalt på undersidan. Pluggas ihop. Mått: 100 x 100 cm x 45 mm Artikelnr 800 229 Gummigolv Absorber 40 mm Friviktsgolv som finns i två olika storlekar. Struktur på undersidan för dämpning. Pluggas. Mått: 100 x 100 cm x 40 mm 100 x 50 cm x 40 mm Artikelnr 58180 Rubber Floor svart/vit Svart gummigolv med vita flingor Mått: 100 x 100 cm x 30 mm Artikelnr 800 22418 Golv pussel svart Svart golv som läggs som ett pussel. Mått: 100 x 100 cm x 10 mm Artikelnr 58160 Dämpargolv svart Dämpat friviktsgolv med luftspalt på undersidan. Pluggas ihop. Mått: 50 x 50 cm x 45 mm Artikelnr 800 208 Rubber Floor svart Gummigolv om pluggas ihop. Mått: 100 x 100 cm x 30 mm Artikelnr 800 226 Rubber Floor svart/vit Svart gummigolv med vita flingor Mått: 100 x 100 cm x 15 mm Artikelnr 800 227 Gummigolv Svart gummimatta med kanaler på undersidan. Mått: 120 x 180 cm x 12 mm Artikelnr 58150 Sökord: gymgolv, pusselmatta gym, matta gym, gummigolv gym, skyddsmatta gym, Gymgrossisten, GymPartner Swedens Bästa Gymgolv,

Vi på Gymauktioner Sverige auktionerar, förmedlar och säljer GymPartner Swedens Bästa Gymgolv

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.