Hantlar -Din Bästa GymPartner

Hantlar -Din Bästa GymPartner som har både nya eller begagnade Hantlar. Hantlar är ett gymredskap som kan användas till att träna alla muskler %%sep%%

Hantlar -Din Bästa GymPartner som har både nya eller begagnade hantlar. Hantlar, Träningsredskap, Hantelset, Hantlar rusta, Viktskivor, Dumbbells, dumbell övning med hantlar, Ställbara hantlar, Träna med hantlar, Rusta hantlar, Justerbara hantlar,

Hantlar -Din Bästa GymPartner

Hantlar är ett av de gymredskapen som i princip kan användas till att träna alla muskler i hela kroppen, om man bara har tillräckligt med fantasi eller kunskap om övningar.

Hanteln kan användas i isolerade övningar så som bicepscurl, men även som extra tyngd i övningar så som utfall. Med ett smidigt grepp och en mängd olika tyngder är det enkelt att progressivt göra träningen allt tyngre.

Hantlar 

Det finns idag framförallt tre olika modeller av hantlar på gymmarknaden och här tänkte vi gå igenom dessa tre olika modeller och prata lite om för och nackdelar. Fasta Hantlar i gummi eller gjutjärn: Den klassiska hanteln.

Kromat handtag och två ändpartier med vikt. Kommer i fasta vikter och är de som vi oftast ser på gym. De kostar lite mer än de två ovanstående alternativen men när kommer till enkelhet är dessa givetvis överlägsna då inga viktjusteringar behöver göras, och de tål oftast att släppas lite i golvet om man har ett bra gymgolv.

Det gör att man efter ett riktigt gediget bröst-set inte alltid behöver lägga ner hanteln utan ibland är det faktiskt okej att släppa om man är utmattad.

Effektiv träning med Hantlar -Din Bästa GymPartner

Både i gymmet och hemmagymmet är hantlar det ultimata grundläggande redskapet för styrketräning. Har man ett par hantlar kan man träna hela kroppen och det det finns i princip obegränsat antal variationer på övningar.

Gör man styrketräning på rätt sätt får man ett snabbt resultat och har man bara ett par hantlar och bra övningar är det enkelt att komma igång med sin träning. Att använda vikter gör så att man förbränner kalorier och får större muskler.

Det går exempelvis att träna ben, armar, axlar och bål med hjälp av hantlar.

Hantlar går aldrig ur tiden

Eftersom man kan träna på så många olika sätt med hantlar är det en väl värd investering att köpa ett hantelset. Majoriteten av övningar med hantel kräver att man har två stycken och i ett set får man flera par med olika vikter.

Det gör att man kan anpassa vikterna man använder efter de övningar man gör samt att man enkelt kan öka viktmotståndet när man blir starkare. Det behövs inte särskilt stor plats för hantelträning och därför kan de flesta sätta upp en träningsplats hemma.

Det finns Hantlar för alla

Idag finns det många olika hantlar att välja mellan och därför är det enkelt att hitta en modell som passar en. Ställbara hantlar är till exempel ett mycket bra val för ett hemmagym.

De är justerbara och tar därför mindre plats än om man har många olika hantlar i olika vikter.

Man skruvar helt enkelt fast vikter på stången för att få den tyngd man önskar. En del föredrar känslan som en hantel i krom eller neopren har, medan andra föredrar järn eller gummiklädda varianter.

Funktionsmässigt skiljer sig modellerna inte särskilt mycket åt, utan det är vad man själv föredrar som bestämmer vilken som är bäst.

Finansiering av Hantlar -Din Bästa GymPartner

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen erbjuder leasing vid köp av Hantlar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. eller Powerlisting & Networks från GymDigital genom GymPartner.

GymPartner Göteborg

Martin Börjesson 076-3933057 GymPartner Mölndal Dan Hamlet 070-8789400 Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 17 där vi tagit över Papyrus fd. Huvudlager i Mölndal. Hantlar, Träningsredskap, Hantelset, Hantlar rusta, Viktskivor, Dumbbells, dumbell övning med hantlar, Ställbara hantlar, Träna med hantlar, Rusta hantlar, Justerbara hantlar,

Vi på Gymauktioner Sverige auktionerar, förmedlar och säljer Hantlar -Din Bästa GymPartner

Bra hantlar och hantelpaket hos våra bästa gympartners

hantlar 4kg

casall hantlar – Hitta Begagnad gymutrustning Kalmar

hantlar paket

hantlar för hemmabruk

hantelställ med hantlar

hantlar 5 kg

begagnade hantlar

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.