Hemmagym & Gym Hemma

Hemmagym & Gym Hemma finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov & för att du ska kunna träna effektivt hemma istället.

Hemmagym & Gym Hemma – KOMPLETTA PAKET Kompletta paket för hemmagym.

Finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina träningspass hemma istället för på gymmet.

Hemmagym & Gym Hemma

Eget Gym Hemma?

Vill du bygga ett eget gym, antingen hemma eller i en stor lokal? Då kommer du att behöva gymutrustning. Vi har samlat färdiga paket som du kan använda dig av för att utrusta ditt gym.

Vi har exempelvis stora ställningar med hantelpar, från 1 kg upp till 50 kg. Vi har även speciella gymutrustningspaket för olika sporter och aktiviteter, exempelvis crossfit eller boxning.

Du kan även hitta löpbandspaket hos oss, bänkpressutrustning och allt annat som du kan behöva för att skapa ett komplett gym.

Hemmagym BYGG ETT SOM PASSAR DIG

BYGG ETT GYM SOM PASSAR DIG

Oavsett om du är på jakt efter fria vikter eller om du vill ha en träningsbänk med en stabil ställning för en stång kan du hitta det hos oss.

Notera att du även kan välja extra utrustning när du väljer ett paket för gymutrustning.

Ett tips är att även köpa med mattor, perfekt för dig som vill kunna skydda golvet mot den hårda och tunga utrustningen.

Utan mattor kan det snabbt bli fula märken och spår, speciellt om någon råkar tappa en eller flera tunga vikter och hantlar.

Våra Gymkonsulter rekommenderar följande för hemmagym

Hemmagym & Gym Hemma med Cardio

Du kan naturligtvis hitta mer än bara hantlar och vikter hos oss. Vi erbjuder även hemmagym med utrustning för konditionsträning, exempelvis cyklar, roddmaskiner och löpband.

Kolla igenom våra olika paket och välj ett eller flera som passar just dina behov.

Om du har några frågor kring våra produkter kan du alltid höra av dig till oss via telefon eller e-post.

GymPartner Finance

24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner

Vi på Gymauktioner Sverige auktionerar, förmedlar och säljer Hemmagym & Gym Hemma

Hemmagym & Gym Hemma

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Ett tips är att hålla utkik under anbudsauktioner, där går det nämligen att göra fina affärer om man har turen på sin sida.

Du lämnar ditt bud endera via post eller e-post, och högstbjudande vinner.

Under den sektionen kan riktiga skambud gå under radarn och vinna.