Skivstångsställningar för komplexa övningar

Skivstångsställningar för komplexa övningar som bänkpress, sned bänkpress & axelpress är lättare att utföra med en skivstångsställning %%sep%%

Skivstångsställningar för komplexa övningar. En skivstångsställning är det perfekta komplementet till träning med en träningsbänk.

Skivstångsställningar för komplexa övningar

Komplexa övningar som bänkpress, sned bänkpress och axelpress är lättare att utföra med en skivstångsställning då skivstången kan läggs åt sidan under paus. Även med övningar som knäböj är en skivstångsställning mycket praktisk. För att få ut maximalt antal övningar med din skivstångsställning bör du kunna justera höjden och bredden.

Skivstångsställningar för komplexa övningar

En skivstångsställning underlättar styrketräning genom att göra det lättare att utföra övningarna och är ett hjälpmedel för ryggen. Utan en skivstångsställning måste skivstången alltid lyftas upp och ställas ned vilket kan leda till ryggskador om man inte använder rätt teknik. Denna hantering/rörelse försvårar träningen och är oergonomisk. Gymutrustning och Skivstångsställningar för dig som vill kunna träna i hemmet eller på företaget. Anpassa din träning för vad du har tid och möjlighet till. Se till att träningen blir av, oavsett om de sker i hemmet eller på företaget. GymPartner har grym specialkompetens och lång erfarenhet av att driva gym och sälja effektiva träningsredskap för ditt hemmagym. I vårt sortiment hittar du allt från löpband till multigym och annan träningsutrustning för alla plånböcker. Varför köpa träningsredskap & Skivstångsställningar för komplexa övningar hos GymPartner? Med mer än 30 års erfarenhet av att sälja träningsredskap kan vi hjälpa dig med den utrustning du behöver. Vi erbjuder alltid professionell rådgivning samt support monterings- och leveransservice. Powerrack-GrandMaster PRO denna ställning är ett powerrack och ser ut som en bur och ger kanske det allra säkraste stödet för en lyftare. Om du t.ex knäböjer inne i buren och skulle misslyckas så kan du alltid känna dig lugn om du ställt in säkerhetsarmarna korrekt då de fångar upp allting inne i buren.

Vad ska man då välja, half eller power rack?

Överlag är det inte så stor skillnad mellan dessa två varianter. Fördelen med ett power rack är att du har lite mer möjligheter då du har 4 höga ben samt att det blir extra säkert eftersom du “låser” stången helt inom buren. Ställbar Skivstångsställning GrandMaster är en fristående ställning av premium-modell från GrandMaster  som passar all skivstångsträning. Sökord: Internationell Skivstång, Skivstång, Budo fitness, Eleiko skivstång, Skivstång med vikter, Hemmagym, Skivstångsset, Skivstångsrodd, Skivstångsställning Billig fitness, Vikter, Fria vikter, Eleiko vikter, Viktskivor, Viktskivor 50mm, Begagnade viktskivor,

Gymauktioner Sverige

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.