Skivstång Svart GrandMaster Powerbar

Skivstång Svart GrandMaster Powerbar som är perfekt för de klassiska basövningarna så som marklyft, knäböj, bänkpress och militärpress.

Skivstång Svart GrandMaster Powerbar som är en grymt prisvärd herrstång från GrandMaster. – Detta är en skivstång som ger dig mycket för pengarna –

Skivstång Svart GrandMaster Powerbar

GrandMaster Powerbar

Detta är en skivstång som är perfekt för användning i hem/garage, gym och enkel kommersiell användning. Designad för styrketräning på nybörjarnivå och passar perfekt som budgetstång.

Den har olympisk standardstorlek och vikt (220 cm och 20 kg) och är tillverkad helt i stål med 28 mm diameter och med 50 mm hållare i ändarna.

Svartoxiderad stång som är perfekt för styrkelyft såsom knäböj, marklyft och pressövningar.

Om man främst vill göra olympiska lyft så rekommenderar vi istället en olympisk stång som har mer flex och annan typ av lagring.

Fakta Skivstång Svart GrandMaster Powerbar

GrandMaster Powerbar 2028 Black

Maxbelastning: 350 kg

Diameter: 28 mm

Vikt: 20 kg

Längd: 220 cm

Längd mellan hållare: 131 cm

Avstånd mellan ringmarkeringarna: 810 mm 50 mm vikthållare

Längden på varje vikthållare: 40 cm

Bussningar av stål.

Relativt skarp lättring

Nya eller Begagnade Skivstänger-Ställ från främst Eleiko, GrandMaster PRO & Ziva PRO. Skivstänger är antagligen ett av de mest populära redskapen på gymmet.

Skivstången har en given plats i varje seriöst styrkeschema, och alla de klassiska basövningarna så som marklyft, knäböj, bänkpress och militärpress utförs med skivstång.

Om du ska ha ett eget hemmagym fokusera framförallt på en Internationell skivstång, vikter, rack och bänk.

Finansiering av ny Skivstång Svart GrandMaster Powerbar

Skivstång Svart GrandMaster Powerbar

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.
Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.
Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Ny Skivstång Svart GrandMaster Powerbar är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.
Vi äger objektet och kunden nyttjar det.
Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.
Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Ny Skivstång Svart GrandMaster Powerbar används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.
Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

GymPartner Finance

Finansiering av Gym

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.​

GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym, men du är självklart välkommen att prova våra Armmaskiner och annan utrustning i vårt lager på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Gymauktioner Sverige

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.