Crosstrainer e916 Nautilus begagnad

Crosstrainer e916 Nautilus begagnad är ett träningsredskap som blivit mycket populärt de senaste åren. Denna tillhör toppklassen %%sep%%

Crosstrainer e916 Nautilus begagnad är ett träningsredskap som blivit mycket populärt de senaste åren.

 • Detta är inte så konstigt då en crosstrainer möjliggör en typ av träning som passar en väldigt bred målgrupp.

 • Crosstrainerns vinnande egenskaper är exempelvis att hela kroppen får arbeta under träningen, att den ger både motions- och styrketräning, att denna typ av träningsmaskin ger en mjuk träning som är skonsam mot leder, rygg och knän, samt att den trots detta ger möjlighet till väldigt tuff träning för den som föredrar detta.

 • Crosstrainer-träning är till skillnad från t.ex. löpbandsträning mycket skonsam mot leder och knän, tack vare den elliptiska benrörelsen som jämnar ut belastningen över hela rörelsen.

Crosstrainer e916 Nautilus

 1. Träning med Crosstrainer jämförs ofta med längdskidåkning då den tränar såväl ben, armar, mage, bröst som axlar.

 2. Denna allsidiga träning bygger inte bara upp dessa muskelgrupper, den gör även att kroppen förbränner extra många kalorier vilket gör crosstrainern mycket lämplig för den som vill gå ner i vikt.

 3. Då man själv har goda möjligheter att kontrollera motstånd och tempo är möjligheten att variera sin träningsintensitet utmärkt.

 4. En crosstrainer utsätts ofta för tuff belastning, speciellt om användaren väger mycket och/eller kör hårdare träning.

 5. Därför är det viktigt att man köper en crosstrainer av hög kvalitet för att den inte snabbt ska slitas ut och gå sönder.

Crosstrainer e916 Nautilus - Träning med Crosstrainer jämförs ofta med längdskidåkning då den tränar såväl ben, armar, mage, bröst som axlar. Denna allsidiga träning bygger inte bara upp dessa muskelgrupper, den gör även att kroppen förbränner extra många kalorier vilket gör crosstrainern mycket lämplig för den som vill gå ner i vikt. Då man själv har goda möjligheter att kontrollera motstånd och tempo är möjligheten att variera sin träningsintensitet utmärkt. En crosstrainer utsätts ofta för tuff belastning, speciellt om användaren väger mycket och/eller kör hårdare träning. Därför är det viktigt att man köper en crosstrainer av hög kvalitet för att den inte snabbt ska slitas ut och gå sönder.

Crosstrainer e916 Nautilus

 • Trådlös elliptisk tränare av kommersiell kvalitet med det innovativa My Stride-systemet

 • Beräknar dynamiskt din steglängd och justerar hastighet och intensitet

 • Ledade fotpedaler håller dina höfter, knän och anklar ordentligt inriktade

 • Fjärrstyrningskontroll inbyggd i armhandtag för enkel användning

 • 180kg användarvikt; mäter 20 x 62 x 82 tum (B x H x D); 15 års ramgaranti

Crosstrainer e916 Nautilus tillhör toppklassen i vilken man finner de mest påkostade maskinerna med den allra högsta prestandan.

 • Modellerna i denna prisklass förväntas tåla kommersiellt bruk, vilket innebär att de skulle platsa på ett gym där de dagligen används flitigt av ett flertal olika personer. En crosstrainer i lägre elitklassen är ofta ett utmärkt val för företagsgymmet eller för den finare bostadsrättsföreningens gym.

 • Detta beror på att en crosstrainer i denna typ miljö inte sällan ser flitig användning på daglig basis, vilket ställer helt andra krav på hållbarhet än på en crosstrainer ämnad för hemanvändning.

 • Samtidigt är nötandet inte lika extremt som för en crosstrainer på ett välbesökt storstadsgym och prislappen behöver därför inte heller bli extremt hög.

Finansiering av Crosstrainer e916 Nautilus

 • GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

 • Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

 • Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

 • Leasing av Crosstrainer e916 Nautilus begagnad är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

 • Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

 • Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

 • Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

 • Hyra av Crosstrainer e916 Nautilus begagnad används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

 • Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

GymPartner Finance

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Nyheter från Gymmarknaden

 1. Gymutrustning på Google 

 2. Träningsmaskiner på Amazon

 3. Gym på Amazon

 4. Motionscykel på Amazon

 5. Crosstrainer på Amazon

 6. Hantlar hos Google

 7. GymAuktioners Gymutrustning 

 8. GymPartners Gymutrustning hos Google 

 9. Amazons bästa Löpband

 10. Amazons Bästa Hantlar

Nyheter från Gymmarknaden Gymutrustning på Google  Gymutrustning på Azure  Träningsmaskiner på Amazon Gym på Azure Gym på Amazon Motionscykel på Amazon Crosstrainer på Amazon Crosstrainer på Microsoft  Microsofts bästa Löpband Gymutrustning hos Microsoft GymAuktioners Gymutrustning Hantlar med ställ hos Microsoft Hantlar hos Google GymAuktioners Gymutrustning  GymPartners Gymutrustning hos Google  Amazons bästa Löpband Amazons Bästa Hantlar