Välkommen till GymAuktioner Sverige, Marknadens bästa gymleverantör av Gymutrustning på GymAuktioner.se och Gym på auktion. Hög service & lång erfarenhet!

Välkommen till GymAuktioner Sverige, Marknadens bästa gymleverantör av Gymutrustning på GymAuktioner.se och Gym på auktion. Hög service och lång erfarenhet!

Gymutrustning på GymAuktioner.se

Hos oss på GymAuktioner kan du leasa ett komplett gym med all utrustning och tillbehör som du köper på en GymAuktion.

Vi hjälper dig att ta fram rätt gymutrustning, träningsutrustning, gymmaskiner, träningsredskap till en förmånlig månadskostnad istället för att betala maskinen/maskinerna på en gång som kan vara en ganska stor kostnad.

Gymutrustning på GymAuktioner

Vi erbjuder en mängd färdiga paket för både hemmagym och företagsgym på våra GymAuktioner.

Vi har komponerat dessa paket för att passa hemmet, det lilla företaget med ett par anställda likväl för det stora företaget med mängder av anställda.

Om du saknar något paket så tveka inte på att kontakta oss för rådgivning.

Köp Gymutrustning på GymAuktioner.se i Webbshoppen

Begär offert / prisförslag med personlig kontakt. Det går givetvis bra att bara kontakta oss för fri rådgivning om du inte bestämt dig ännu.

Vi hjälper med rådgivning och tips. Mejla en offertförfrågan redan idag till [email protected] eller ring  Dan 0708789400

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

Vi auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Vi auktionerar ut gymutrustning direkt från gym och företag över hela Sverige. Vi anlitar Gymfraktarna i Stockholm och Göteborg för all hantering, frakter och installationer i hela Sverige.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Nyheter från Gymmarknaden

Nyheter från Gymmarknaden Gymutrustning på Google  Gymutrustning på Azure  Träningsmaskiner på Amazon Gym på Azure Gym på Amazon Motionscykel på Amazon Crosstrainer på Amazon Crosstrainer på Microsoft  Microsofts bästa Löpband Gymutrustning hos Microsoft GymAuktioners Gymutrustning Hantlar med ställ hos Microsoft Hantlar hos Google GymAuktioners Gymutrustning  GymPartners Gymutrustning hos Google  Amazons bästa Löpband Amazons Bästa Hantlar