Avyttring gymutrustning - Nätauktioner & Konkursauktioner

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Avyttring gymutrustning - Nätauktioner & Konkursauktioner.

 • FÖRSTA. ANDRA. TREDJE. SÅLD. ATT FRIGÖRA KAPITAL ÄR OFTAST ENKLARE ÄN DU TROR. VILL DU SÄLJA VIA OSS?

 • Ofta har Gymföretag kapital bundet i t.ex. inventarier och gymmaskiner som inte används eller lager som blivit inkurant.

Avyttring gymutrustning - Nätauktioner & Konkursauktioner. FÖRSTA. ANDRA. TREDJE. SÅLD. ATT FRIGÖRA KAPITAL ÄR OFTAST ENKLARE ÄN DU TROR. VILL DU SÄLJA VIA OSS? Ofta har Gymföretag kapital bundet i t.ex. inventarier och gymmaskiner som inte används eller lager som blivit inkurant.

Avyttring gymutrustning - Nätauktioner & Konkursauktioner

 • Vi erbjuder företag en helhetslösning för att kunna frigöra kapital. På GymAuktioner Sverige AB så har vi redan kanalen, kunskapen och expertisen för att på ett smidigt sätt kunna hjälpa ditt företag sälja.

 • Vi jobbar provisionsbaserat och tar hand om hela processen från start till mål.

 • Allt du behöver göra är att kontakta oss idag, så sköter vi resten.

 • Kontakta oss idag på GymAuktioner.se

 • Mail skickas till: [email protected]

Vi på GymAuktioner Sport& Träningsutrustning 

 • Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

 • FÖRSTA. ANDRA. TREDJE. SÅLD på höstens stora gymauktioner frigör Gymföretag kapital bundet i t.ex. inventarier och gymmaskiner som uppgraderas.

 • KONTAKTA GYMAUKTIONER.SE

Vi på GymAuktioner Sport& Träningsutrustning - Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner. FÖRSTA. ANDRA. TREDJE. SÅLD på höstens stora gymauktioner frigör Gymföretag kapital bundet i t.ex. inventarier och gymmaskiner som uppgraderas. KONTAKTA GYMAUKTIONER.SE

Även om GymAuktioner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.