LES MILLS BODYPUMP™

Förändra hela din kropp med LES MILLS BODYPUMP™ The rep effect BODYPUMP är perfekt träning för alla som vill träna igenom hela kroppen på en timme.

Förändra hela din kropp med the rep effect

BODYPUMP är perfekt träning för alla som vill träna igenom hela kroppen på en timme.

Med skivstång och viktplattor arbetar du för att bygga upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanade och framför allt roligt sätt som ger märkbara resultat.

LES MILLS BODYPUMP™ bodypump set på auktion

BODYPUMP är enkelt, effektivt och ger snabba resultat. Förändra hela din kropp med hjälp av den beprövade formen THE REP EFFECT som är ett genombrott i styrketräningen.

Med fokus på låga viktbelastningar och höga repetitioner bränner du fett och kalorier, blir stark och bygger snabbt tonade muskler.

En typisk klass BODYPUMP börjar med uppvärmning där du använder lätta vikter på skivstången.

Därefter fokuseras det på varje större muskelgrupp – ben, bröst, rygg, axlar och mage.

Avslutningsvis sker nedvarvning till lugnare musik.

Liksom alla LES MILLS program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Din instruktör guidar dig genom träningen och pushar dig så att du gör ditt yttersta utifrån din dagsform och nivå.

Detaljer:

  • Tidsformat: 30, 45, 60 minuter
  • 
Typ av träning: Styrketräning till musik
  • Intensitet: Medel till hög

Passar dig som:

  • vill bli starkare
  • vill lära dig funktionella övningar
  • vill förbruka energi

Med ett eget hemmagym som tex. BodyPumpset & Stepupbräda Reebok Sista-Chansen kommer det att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året.

När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Detta är en säker träningsmetod med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas, till skillnad mot vedertagna träningspass.

Denna högeffektiva träningsmetod ger dokumenterat högre förbränning och syreupptagning och kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer.

LES MILLS BODYPUMP™ bodypump set på auktion & Stepupbräda Reebok Sista-Chansen 2495 kr

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Nyheter från Gymmarknaden

Nyheter från Gymmarknaden Gymutrustning på Google  Gymutrustning på Azure  Träningsmaskiner på Amazon Gym på Azure Gym på Amazon Motionscykel på Amazon Crosstrainer på Amazon Crosstrainer på Microsoft  Microsofts bästa Löpband Gymutrustning hos Microsoft GymAuktioners Gymutrustning Hantlar med ställ hos Microsoft Hantlar hos Google GymAuktioners Gymutrustning  GymPartners Gymutrustning hos Google  Amazons bästa Löpband Amazons Bästa Hantlar