Begagnade träningsmaskiner & gymutrustning hos GymAuktioner.se

Begagnade träningsmaskiner & gymutrustning hos GymAuktioner.se som köper upp och säljer vidare utrustning på Auktioner. När du köper träningsmaskiner från oss vill vi att du ska vara säker och trygg på att allt är i gott skick.

Vi jobbar med branschens ledande varumärken och hos oss hittar du träningsmaskiner och gymutrustning från bland andra Technogym, Star Trac, Nordic Gym och Pulse.

Vi köper upp hela Gym i konkurs och ibland löser vi ut kompletta gym från leasingbolag och säljer vidare utrustning på auktioner.

Begagnade träningsmaskiner & gymutrustning hos GymAuktioner.se

gymutrustning hos GymAuktioner.se

När du köper träningsmaskiner från oss vill vi att du ska vara säker och trygg på att allt är i gott skick.

Begagnade löpband, crosstrainers och mycket mer

löpband, crosstrainers

Våra Löpband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym, sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 100-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

Hos oss på GymAuktioner Sport & Träningsutrustning hittar du det mesta som du behöver för såväl mindre som större gym.

Är du ute efter mera kondition?

Då har du kommit rätt! Vi har ett brett utbud av begagnade löpband, crosstrainers och mycket mer – alltid till bra priser.

Begagnat är bra! Vi utlovar dig såväl bra priser som bra kvalitet. Vi har utbud av såväl träningsutrustning som märken är stort och vi vågar utlova att alla hittar det som passar deras gym allra bäst hos oss.

Oavsett om du köper en begagnad crosstrainer eller ett löpband kan du alltid vara säker på att det du köper är i gott skick och att allt har blivit kontrollerat av våra servicetekniker innan det lämnar vårt lager.

Vi lämnar också alltid 6 månaders reservdelsgaranti.

Är du osäker på vilken utrustning som lämpar sig allra bäst för just ditt gym?

Kontakta oss, vi hjälper dig att hitta rätt. Vi har en lång erfarenheter inom branschen och guidar dig rätt så att du får det perfekta gymmet!

Behöver du en bra hemsida? Kolla med GymDigital

Välkommen till oss på GymAuktioner Sport & Träningsutrustning

Nyheter från Gymmarknaden

Kompletta Nya-Begagnade Gym

Sport & Träningsutrustning