Komplett begagnat gym CL-Fitness

GymPartner kan sälja Komplett begagnat gym CL-Fitness med Cardio enligt bilderna nedan för 245 000 kr + moms.

Komplett begagnat gym CL-Fitness från Storbank. Detta är ett unikt tillfälle för Gympartner att kunna sälja och leverera så här är gammal gymutrustning i detta fina skick. Utrustningen ser knapps använd ut.

Komplett begagnat gym CL-Fitness

GymPartner kan sälja Komplett begagnat gym CL-Fitness med Cardio enligt bilderna nedan för 245 000 kr + moms.

Alternativt för styckpriserna nedan ifrån Sveriges Största Lagerbutik för kompletta begagnade Gym på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Komplett begagnat gym CL-Fitness från Storbank. Detta är ett unikt tillfälle för Gympartner att kunna sälja och leverera så här är gammal gymutrustning i detta fina skick. Utrustningen ser knapps använd ut. Komplett begagnat gym CL-Fitness GymPartner kan sälja Komplett begagnat gym CL-Fitness med Cardio enligt bilderna nedan för 245 000 kr + moms. Alternativt för styckpriserna nedan ifrån Sveriges Största Lagerbutik för kompletta begagnade Gym på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Finansiering av Komplett begagnat gym 

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Komplett begagnat gym CL-Fitness är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av GymPartners Kompletta Gym används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Andra Kompletta Gym som kan finansieras av Martin Maximus Börjesson med företagen GymAuktioner & GymPartner 

 1. Komplett Life Fitness Gym Göteborg

 2. Komplett Gym GrandMaster PRO

 3. Komplett begagnat gym CL-Fitness

 4. Komplett Life Fitness Gym Skara

 5. Gymutrustning och Kompletta Gym

 6. GrandMaster PRO Gym på Blocket 

Besök GymPartner Finance

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova vår övriga Gymutrustning i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

På grund av detta så efterlyser jag dig som vill öppna ett gym med detta kompletta gym i högsta gymkvalitet för en äldre målgrupp 40år+

Jag, Martin Maximus Börjesson kan vara både en passiv delägare, men extremt aktiv med allt som handlar om gymdrift, ekonomi, marknadsföring, kurser, kurs-matrial, byggnationer, inköp och 100-tals andra beprövade metoder.

Möjligheterna är gigantiska för att kunna öppna eget gym

Vilka grundegenskaper fordras egentligen för att lyckas etablera en framgångsrik verksamhet? Räcker det med att ha ett gediget intresse för träning och mat?

Svaret är självklart Nej – du behöver kunskap om management, marknadsföring, försäljning och kundvård. Det krävs att du har en väl genomtänkt affärside, fungerande organisation, vet vilka nyckeltal du skall följa, får till en logisk och marknadsmässig prissättning av dina tjänster mm.

Öppna eget gym?

Även om dessa specifika frågor är viktiga och kommer att kräva genomtänkta svar, är det inget som ingår i den initiala tankeprocessen. Andra frågor som är mycket viktigare att besvara i första skedet är:

 • VARFÖR vill du att ditt gym ska finnas?

 • Är det för att du ska få fullt utlopp för ditt egna brinnande intresse?

 • Är det viktigaste pengarna och hur mycket du kommer att tjäna?

 • Kanske vill du bara skapa en mysig mötesplats för dina vänner och kunder?

 • Eller har du en nobel vision om att förbättra folkhälsan på din utvalda ort?

På grund av detta så efterlyser jag dig som vill öppna ett gym med detta kompletta gym i högsta gymkvalitet för en äldre målgrupp 40år+ Jag, Martin Maximus Börjesson kan vara både en passiv delägare, men extremt aktiv med allt som handlar om gymdrift, ekonomi, marknadsföring, kurser, kurs-matrial, byggnationer, inköp och 100-tals andra beprövade metoder. Möjligheterna är gigantiska för att kunna öppna eget gym Vilka grundegenskaper fordras egentligen för att lyckas etablera en framgångsrik verksamhet? Räcker det med att ha ett gediget intresse för träning och mat? Svaret är självklart Nej – du behöver kunskap om management, marknadsföring, försäljning och kundvård. Det krävs att du har en väl genomtänkt affärside, fungerande organisation, vet vilka nyckeltal du skall följa, får till en logisk och marknadsmässig prissättning av dina tjänster mm. Öppna eget gym? Även om dessa specifika frågor är viktiga och kommer att kräva genomtänkta svar, är det inget som ingår i den initiala tankeprocessen. Andra frågor som är mycket viktigare att besvara i första skedet är: VARFÖR vill du att ditt gym ska finnas? Är det för att du ska få fullt utlopp för ditt egna brinnande intresse? Är det viktigaste pengarna och hur mycket du kommer att tjäna? Kanske vill du bara skapa en mysig mötesplats för dina vänner och kunder? Eller har du en nobel vision om att förbättra folkhälsan på din utvalda ort?