Webutveckling & Social Media för gym

Webutveckling & Social Media för gym

”Syns du inte - Så finns du inte”

gäller numera inte bara skyltar utan även på webben.

Jag heter Martin Börjesson och är 55 år och har varit i gymbranschen sedan 1979, då jag öppnade mitt första gym. Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning.
Jag har ägt och drivit 47 gym och är Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör,Värderingsman och utbildad i juridik.
Jag har köpt och sålt hundratals kompletta gym sedan 1983.

Vem som helst kan sälja kompletta begagnade gym till låga priser, men vem som helst kan inte hjälpa gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader utan extremt lång erfarenhet av framgångsrik gymdrift.
Jag har ägnat de senaste 18-19 månaderna åt att lära mig hur man med kunskap och enkla medel kan få ut sitt ”säljbudskap”och synas på Internet.
Det är ju ingen idee’ att ”uppfinna” hjulet en gång till så jag utbildar mig och samarbetar med flera företag som kan olika delar mycket bättre än jag själv.
GymPartner Sweden och Gymauktioner syns nu extremt mycket om man ser till Google analytics och hur små bolagen är.

Hur gärna man vill leva på ”gamla meriter” så räcker det inte idag om man ska klara sig som gymägare i konkuransen med Tv-soffan och andra gym. Ni kan ha ett fantastiskt gym och vara hur kompetenta som helst som entrepenör men om ni inte syns på nätet och med proffsig skyltning i närområdet så blir det svårt att kunna leva på gymverksamheten.

Jag hade själv inte klarat mig idag om jag drev mina gym som jag gjorde under 80-90-talet.
Jag brinner verkligen för att hjälpa personer att lyckas med sina drömmar att öppna eget gym, som fungerar så bra som möjligt redan från första dagen.

GymPartner Sweden erbjuder blivande gymägare utöver gymutrustning även webbutveckling och marknadsföring genom hemsida,sidor på sociala medier,grafisk design och skyltproduktion, såväl inomhus som utomhus.
Vi producerar fototapeter och folierar bilar, exempelvis våra egna lastbilar.

Mervärden vid köp av komplett gym
När du köper ett komplett gym av mitt bolag GymPartner Sweden AB eller om du har turen att komma över ett konkursgym genom GymAuktioner Sverige AB, så kan du få hjälp av mig och mina anställda projektledare,webutvecklare och skyltmakare.

Web & SMM-paket

Vid köp av komplett gym för över 100 000 kr + moms erhåller du/ni ett Webutvecklig & Social Media Marknadsföringspaket till ett värde av 14 900 kr + moms.

Ni får kostnadsfritt följande:

 • 60 min planeringsmöte över ett telefonsamtal och en marknadsplan upprättas och mejlas till er efter samtalet.
 • Unik skräddarsydd hemsida byggd i det populära CMS systemet WordPress.

Vi har studerat Webbteknik på universitetet och jobbar både med front-end och back-end, specifikt med HTML, CSS, JavaScript och PHP.

När vi skapar webbplatser jobbar vi i första hand med WordPress just nu eftersom det är ett så fantastiskt och flexibelt verktyg som hela tiden utvecklas och att även de utan webkunskaper kan underhålla och uppdatera webbplatsen när vi lämnar över den färdiga hemsidan till er.

Detta ingår i priset 18625 kr. ink.moms:

Priset inkluderar en responsiv och mobilanpassad webbplats med upp till 8 olika webbsidor.
Det kan vara en blogg, en presentationssida för ert gym , ett bildgalleri över er lokal och bilder på alla fina gymmaskiner etc.
Vi skapar en unik skräddarsydd design för din webbplats baserat på dina önskemål.

Den färdiga webbplatsen kommer att vara responsiv och mobilanpassad, vilket betyder att den anpassar sig och fungerar lika bra på alla olika skärmstorlekar. Såväl mobiltelefoner, som surfplattor och datorer.

Vad vi behöver för att skapa din hemsida är 3 saker:

 1. Vilken typ av hemsida du vill ha.
 2. Vilka färger du föredrar.
 3. Din logotyp. ( Vi kan självklart skapa en logotyp för er också)

Exempel på vad sidorna kan vara:

Startsida
Kontaktsida
”Om oss”
Blogg
FAQ
Info
Villkorssida
Inspirationssida

OBS! detta är endast exempel – ni väljer helt och hållet själv vad sidorna ska vara!

Extra – ingår i priset:

 • Vi installerar alla användbara plugins du behöver, till exempel en Page Builder som gör webbplatsen enklare att underhålla.
 • Webbplatsen levereras med pluginet Oxygen2.0 som annars säljs separat för ca 1 000sek.
 • Vi integrerar och startar upp dina sociala medier så som Facebook, Instagram,Twitter, Google My Business, Google+, YouTube eller LinkedIn.
 • Vi installerar ett SEO-plugin så att din webbplats är SEO redo och du kan enkelt arbeta med SEO på din nya webbplats, samt börja få besökare genom sökmotorer såsom Google.
 • Vi kan placera webbplatsen på din webbserver med ditt domännamn eller leverera webbplatsen som en Zip-fil som är enkel att installera.
 • En webbserver, till exempel ett webhotell eller ett domännamn ingår inte i denna annonsen.