Beskrivning

Benpress 45-grader EVO Panatta hos Din BÀsta GymPartner Àr en av de bÀsta benövningarna du kan göra. Och starka ben Àr alltid ett plus

Benpress 45-grader EVO Panatta hos Din BĂ€sta GymPartner Ă€r en av de bĂ€sta benövningarna du kan göra. Och starka ben Ă€r alltid ett plus. Denna Ă€r en riktigt tung övning som fokuserar mycket pĂ„ framsida lĂ„r och fungerar som ett jĂ€ttebra komplement till knĂ€böj.

Fördelar:

  • Konstant spĂ€nning i lĂ„ren genom hela rörelsebanan.
  • En grym övning för att bygga styrka i just dina lĂ„r.

PrimĂ€r muskelgrupp: Framsida LĂ„r

SekundĂ€r muskelgrupp: RumpaBaksida LĂ„r

Hur Du Utför Benpress 45-grader EVO Panatta i 3 Enkla Steg;

1.

Förberedelse: SĂ€tt dig i en benpress och placera fötterna lite bredare Ă€n höftbredd och greppa handtagen.

2.

Andas in och tryck ut benen genom att rÀta ut knÀna tills att de Àr nÀstan helt raka.

3.

Böj pÄ knÀna och vÀnd rörelsen tillbaka sÄ djupt du kan utan att du rundar ryggen.

Tips Vid Benpress 45-grader EVO Panatta

Precis som med alla andra Ă¶vningar Ă€r det viktigt att du anvĂ€nder dig av rĂ€tt teknik nĂ€r du utför benpress.

HÀr följer nÄgra bra tips som kan vara bra att tÀnka pÄ:

  • HĂ„ll knĂ€na lĂ€tt böjda under hela övningen. LĂ„s inte ut knĂ€na i toppositionen.

Vanliga Misstag Vid Benpress 45-grader EVO Panatta

  • Att inte vĂ€rma upp tillrĂ€ckligt.
  • AnvĂ€nder för tunga vikter, vilket leder till sĂ€mre teknik och dĂ„ större chans för skador.
  • Kör fel antal repetitioner. Beroende pĂ„ vad du har för mĂ„l med din styrketrĂ€ning sĂ„ bör du anvĂ€nda dig av det repetitionsintervall som pĂ„ det mest effektiva sĂ€ttet kommer att möta dessa mĂ„l. Du kan lĂ€sa mer om det hĂ€r.

Vi pÄ Gymauktioner Sverige auktionerar, förmedlar och sÀljer Benpress 45-grader EVO Panatta

Benpress 45-grader EVO Panatta med en underbar dyna med memory foam som formar sig efter din ryggs kurvatur dvs. du fĂ„r ett mycket bra ryggstöd. Denna anvĂ€nds genom att utövaren med hjĂ€lp av benen trycker en vikt eller nĂ„gon slags motstĂ„nd ifrĂ„n sig. Benpress kan Ă€ven anvĂ€ndas för att rĂ€kna ut underkoppens allmĂ€nna styrka hos till exempel atleter. Det Ă€r viktigt att anvĂ€nda denna maskin pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt dĂ„ utövaren kan rĂ„ka ut för en skada om knĂ€na skulle lĂ„sa sig och böjas pĂ„ fel sĂ€tt.

Benpress 45-grader EVO Panatta

Om du Àr stel pÄ baksida lÄr kan du om möjligt justera ryggstödet sÄ att det vinklas nedÄt. Med benpress-maskinen trÀnar du framförallt framsida lÄr, rumpa/ sÀte och insida lÄr. Sökord: BentrÀning, Ben, Benövningar, Utfallssteg, Benspark, Frontböj, Basövningar, Baksida lÄr, lÄrmuskler, KnÀböj muskler, Bencurl, Benövningar + hemma, Benmuskler, Benpress maskin, TrÀna baksida lÄr,

Benpress 45-grader EVO Panatta Ă€r ett mĂ„ste i varje gym och ett oerhört prisvĂ€rt alternativ pĂ„ marknaden och lĂ€mpar sig bĂ„de pĂ„ företagsgym och för bostadsrĂ€tter. Benpressen har en robust konstruktion som gör att du sitter bekvĂ€mt, och gör det möjligt att ta i ordentligt. Benpressen gĂ„r givetvis Ă€ven att anvĂ€nda för vadpress. Sittdynan och ryggdynan Ă€r slitstarka, bekvĂ€ma och i en mörkare ton vilket gör att de upplevs som rena och frĂ€scha betydligt lĂ€ngre. Letar du efter en sittande benpress till hög kvalitĂ© och till ett bra pris Ă€r det svĂ„rt att hitta nĂ„gonting bĂ€ttre. Sittande Benpress 

Benpress 45-grader EVO Panatta Ă€r en av de mest anvĂ€nda styrkemaskinerna pĂ„ gymmet. FĂ„ övningar ger sĂ„dan stark kĂ€nsla av styrka. trĂ€ning och efter ett ordentligt set av benpressar Ă€r det ibland svĂ„rt att gĂ„ uppför nĂ€sta trappa man möter. Benmuskulaturen Ă€r dock en mycket stark och uthĂ„llig muskelgrupp och för att det ska gĂ„ att pusha den ordentligt sĂ„ behövs en solid maskin som tĂ„l lite extra slitage. Denna plate-loaded-maskin Ă€r gjord för tuffa tag och krĂ€ver minimalt med underhĂ„ll sĂ„ att du kan fortsĂ€tta anvĂ€nda den i flera Ă„r.

Finansiering av Benpress

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge vÄra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Benpress 45-grader Ă€r en form av lĂ„ngtidshyra dĂ€r företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi Ă€ger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestĂ€mt restvĂ€rde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Ă€r lĂ€tt att budgetera och kan anpassas till intĂ€kterna.

Hyra

Hyra av Benpress 45-grader EVO Panatta anvĂ€nds nĂ€r företaget Ă€r ute efter nyttjandet/funktionen, inte Ă€gandet. Med ett hyresavtal fĂ„r hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pĂ„gĂ„ende hyrestid.

Kontakta oss pÄ GymPartner Sweden för mer information

Benpress: demonstration

https://youtu.be/MRB65JmOOrE?t=26