Beskrivning

Sittande bröstpress Nordic gym by GymPartner är en perfekt maskin för bröstträning som samtidigt ger en ordentlig utsträckning av musklerna.

Sittande bröstpress Nordic gym by GymPartner är en perfekt maskin för bröstträning som samtidigt ger en ordentlig utsträckning av musklerna. Tränar främst bröst-, axel- och tricepsmuskulaturen. Styrka för bröst (M. pectoralis major), överarmssträckaren (M. triceps brachii) och deltamuskeln (M. deltoideus, främre del).

Sittande bröstpress Nordic gym utförande

Sätt dig i maskinen, pressa handtagen framåt och bromsa sedan vikten på tillbakavägen. Tänk på att slappna av i axlarna och att låta armbågarna ligga i samma linje som händerna i rörelsebanan.

Sittande bröstpress Nordic gym produktinformation

Ställbart startläge

Gasassisterad fotpedal för att få fram handtagen till startposition

Två olika greppvarianter

Ställbar sits

Längd: 1055 mm

Höjd: 1862 mm

Bredd: 1360 mm

GymPartner Sweden säljer Sittande bröstpress Nordic Gym by GymPartner och andra prisvärda bröstmaskiner av hög kvalitét som tål långa träningspass såsom pec-deck, bröstpress, chestpress, smithmaskin, bänkpressbänk mfl. Våra varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex.

Personlig visning och rådgivning

Boka tid för personlig visning och rådgivning på 070-878 94 00 Dan.

Bröstmaskiner är ett skonsamma och effektiva oavsett om du vill träna upp din teknik, rehabilitera dig från en skada eller helt enkelt bara fokusera på en specifik muskelgrupp. Bröstmaskiner finns i många olika modeller. Vi på GymPartner har valt ut dom bästa maskinerna som hjälper dig att komma i form snabbt och effektivt.

Varför ska du välja GymPartner Swedens Sittande bröstpress?

Med GymPartners träningsmaskiner för bröstträning kan du träna dina muskelgrupper till max utan att behöva oroa dig för att riskera eventuella skador. Bröstmusklerna är en av de mest kraftfulla muskelgrupperna i din kropp. GymPartners träningsmaskiner tål ordentlig belastning när du tränar så att du kan gå ”all in” under ditt träningspass

Har du frågor eller funderingar kring våra bröstmaskiner kan du alltid kontakta vår kunniga Personliga Tränare MaXimus [email protected]

Kolla gärna in våra bröstmaskiner här: Bröstmaskiner

Finansiering av Sittande bröstpress GymPartner

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.