Beskrivning

AB ROLL UP-MAGMASKIN Gymleco är en MAGMASKIN i TOPPSKICK från Gymleco. AB Roll Up gör det roligt att träna mage & midja på ett effektivt sätt.

AB ROLL UP MAGMASKIN Gymleco är en MAGMASKIN i TOPPSKICK från Gymleco. 

AB ROLL UP-MAGMASKIN Gymleco

AB Roll Up gör det roligt att träna mage och midja på ett effektivt sätt. Redskapet är helt ljudlöst och underhållsfritt. Den passar för alla kroppstyper och kroppslängder och aktiverar bålpartiet på ett utmärkt sätt.

AB ROLL UP-MAGMASKIN Gymleco

SPECIFIKATIONER • Inga inställningar. • Helt underhållsfri. • Korrekt & lång rörelse. •

1 st viktupphäng ingår.

• Mått (L x B x H): 100 x 96 x 140 cm

• Vikt: 72,5kg

Ordinarie nypris: 16 355:- Nu: 7 500:-

Finansiering av AB ROLL UP Gymleco

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing MAGMASKIN Gymleco

Laesing av AB ROLL UP-MAGMASKIN Gymleco är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra AB ROLL UP Gymleco

Hyra av AB ROLL UP-MAGMASKIN används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Avbetalning upp till 24 månader-Räntefritt vid köp av AB ROLL UP-MAGMASKIN Gymleco

GymDigital lanserade GymPartner Sweden och dess återförsäljarkedjas alla hemsidor i Januari 2020, som omfattar följande produkter och tjänster:

Digital Marknadsföring med garanti

Powerlisting & Networks

Sökmotoroptimering (SEO) & Webbredaktörsutbildningar

Närvarokollen

Googlekollen

Hemsideskollen

Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information