Beskrivning

Impulse Multipress Bröst/Axlar är en kombimaskin för Bröst/Axlar. Skön utväxling i rörelserna gör att man får bra kontakt med musklerna i varje övning

Impulse Multipress Bröst/Axlar är en kombimaskin för Bröst/Axlar. Impulse Multipress Bröst/Axlar denna gymmaskin finns med små (91kg) eller stora (113kg) viktmagasin. Går att få i grå eller svart färg.

Skön utväxling i rörelserna gör att man får bra kontakt med musklerna i varje övning. Impulse Fitness line är en enkel serie med rena linjer som är särskilt konstruerade för små klubbar. Du får ett komplett funktionellt paket som är billig att äga och lätt att underhålla.

Starten var 1975

Sedan starten 1975 har Impulse Health Tech specialiserat sig på design, produktion och marknadsföring av träningsutrustning. I våra 38 års verksamhet följer vi vårt engagemang för produktinnovation, överlägset värde och oöverträffad kundservice som framgångsrikt gjort Impulse till en ledande tillverkare och utvecklare av träningsutrustning. Impulse varumärke har sålts i nästan 100 länder och marknadsförs till kommersiella marknader och lätt kommersiella.

Impulse Multipress Bröst/Axlar är en handtagen bara kan röra sig upp och ner i en vertikal bana. Detta gör maskinen enklare och säkrare att använda än när man tränar med en vanlig skivstång eftersom det inte finns någon möjlighet att man tappar stången eller tippar.

Impulse Multipress Bröst/Axlar är ett bra alternativ när man vill träna med tunga vikter utan att man har någon som passar. Detta eftersom det går att se till så att går att låsa i vissa lägen så att skivstången stannar innan den kommer för långt ner. Låsen fyller då samma funktion som passaren och det är möjligt att maxa trots att man tränar själv.

Pectoralis Major aktiveras i Impulse Multipress Bröst/Axlar

Detta är den stora muskel som syns högst upp på bröstkorgen. Dess två fästen ger upphov till tre olika muskelområden som alla bör tränas lite olika.Dina bröstmuskler sitter på framsidan av din bröstkorg. Att träna bröst handlar mycket om att trycka tunga vikter framför sig med armarna eller att dra ihop armarna som när man klappar händer. Här ska vi beskriva anatomin av de två bröstmusklerna Pectoralis Major och Pectoralis Minor.

Pectoralis Major Impulse av aktiveras Multipress Bröst/Axlar

GrandMaster Chestpress PlateLoad