Beskrivning

Bicepscurl Isotonic line Technogym aktiverar primÀrt biceps. Den Àr ergonomisk & utformad för att passa alla, med handtag som anpassar sig efter din armlÀngd

Bicepscurl Isotonic line Technogym har en innovativ design, komfort och anvĂ€ndarvĂ€nlighet Ă€r vad som utmĂ€rker Technogyms Isotonic line.

Ett komplett sortiment av styrketrÀningsmaskiner som Àr utformade för att passa alla typer av anvÀndare, frÄn nybörjare till mer erfarna.

Bicepscurl Isotonic line Technogym

Bicepscurl eller Arm Curl ger effektiv trĂ€ning av hela biceps. Ergonomisk utformad med pendelhantag för att passa alla armlĂ€ngder och skydd för armbĂ„ge för att ge stabilitet.

Bicepscurl Isotonic line Technogym Àr med sitt intuitiva grÀnssnitt för överlÀgsen styrketrÀning som ger resultat.

UpptÀck Isotonic line, den kommer att förÀndra hur du trÀnar för alltid.

Bicepscurl Isotonic line Technogym aktiverar primÀrt biceps

Den Àr ergonomisk och utformad för att passa alla, med handtag som anpassar sig efter din armlÀngd och med armbÄgsstöd för att sÀkerstÀlla rÀtt position.

Biceps brachii aktiveras av Bicepscurl Isotonic line Technogym

Biceps brachii (latin: musculus biceps brachii, ”armens tvĂ„hövdade muskel” eller tvĂ„hövdade överarmsmuskeln) Ă€r en skelettmuskel pĂ„ överarmens (brachium) framsida vars frĂ€msta uppgift Ă€r att böja (flexera) armbĂ„gsleden (art. cubiti) och rotera underarmen (antebrachium). Biceps brachiis antagonist Ă€r m. triceps brachii.

Armmaskiner-redskap i vÀrldsklass

Armmaskiner-redskap i vÀrldsklass med fokus pÄ Biceps och Triceps-muskulaturen. Vi har flera vÀrldskÀnda varumÀrken sÄsom Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac och Svenska Nordic Gym och Gymleco.

Vad Àr en armmaskin ?

Oftast har dom flesta gym en armmaskin idag, dom flesta som besöker ett gym Àr vana vid att anvÀnda sig utav en arm-maskin.

NÀr man besöker ett gym tar man nÀstan för givet att ett gym Àr utrustad med Ätminstone en arm-maskin, fria vikter, hantlar och kettlebells.

En arm-maskin Àr perfekt för en nybörjare som inte har stabiliserat sina muskler Ànnu. Med hjÀlp av en arm-maskin kan det vara lÀttare att trÀna isolerade muskelgrupper och trÀna upp rörelserna i vissa övningar. För de som saknar full muskelkapacitet, har bristande balans eller rörelse i armar kan maskiner vara ett bra hjÀlpmedel.

GymPartner erbjuder olika armmaskiner för att trÀna biceps, triceps som axlar. Vissa armmaskiner Àr mer mÄngsidiga Àn andra och kan anvÀndas för att trÀna flera olika muskelgrupper.

VÀlkommen till Nordens Största Gymleverantör

GymPartners Armmaskiner

Conceps fina Arm curl l

Finansiering av Bicepscurl Isotonic line Technogym

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge vÄra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Bicepscurl Isotonic line Technogym Àr en form av lÄngtidshyra dÀr företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi Àger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestÀmt restvÀrde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Àr lÀtt att budgetera och kan anpassas till intÀkterna.

Hyra

Hyra av Bicepscurl Isotonic line Technogym anvÀnds nÀr företaget Àr ute efter nyttjandet/funktionen, inte Àgandet. Med ett hyresavtal fÄr hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pÄgÄende hyrestid.

GymPartner Sweden sĂ€ljer frĂ€mst Gymutrustning eller kompletta Gym