Beskrivning

Tricepsextension Element line Technogym har en innovativ design, komfort och användarvänlighet är vad som utmärker Technogyms Element line.

Tricepsextension Element line Technogym har en innovativ design, komfort och användarvänlighet är vad som utmärker Technogyms Selectionline.

Ett komplett sortiment av styrketräningsmaskiner som är utformade för att passa alla typer av användare, från nybörjare till mer erfarna.

Tricepsextension Element line Technogym 

Denna maskin är försedd med anatomiskt ledade multigrepp för större greppfrihet. Ger en naturlig rörelse som avlastar armbågen och möjliggör en effektiv och säker träning.

Tricepsextension Element line Technogym  

Tricepsextension Technogym ger effektiv träning av hela Triceps. Ergonomisk utformad med pendelhantag för att passa alla armlängder och skydd för armbåge för att ge stabilitet.

Element line är med sitt intuitiva gränssnitt för överlägsen styrketräning som ger resultat.

Upptäck Selectionline, den kommer att förändra hur du tränar för alltid.

Triceps aktiveras av Tricepsextension Element line Technogym 

Triceps sitter på baksida av överarmen och har som uppgift att sträcka i armbågsleden. Triceps är en trehövdad muskel där ett av huvudena fäster ovanför axelleden.

Vill vi därför sträcka ut triceps maximalt och arbeta med denna del så måste vi lyfta upp armen ovanför och bakom huvudet.

Ett exempel på en sådan övning är enhands tricepspress bakom huvudet. Triceps är dessutom volymmässigt större än Biceps så vill du ha stora armar bör du lägga mycket fokus på den.

Läs med om Triceps anatomi här

Armmaskiner-redskap i världsklass

Armmaskiner-redskap i världsklass med fokus på Biceps och Triceps-muskulaturen. Vi har flera världskända varumärken såsom Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac och Svenska Nordic Gym och Gymleco.

Vad är en armmaskin ?

Oftast har dom flesta gym en armmaskin idag, dom flesta som besöker ett gym är vana vid att använda sig utav en arm-maskin. När man besöker ett gym tar man nästan för givet att ett gym är utrustad med åtminstone en arm-maskin, fria vikter, hantlar och kettlebells.

En arm-maskin som denna Armextension-Triceps Selectionline Technogym är perfekt för en nybörjare som inte har stabiliserat sina muskler ännu.

Med hjälp av en arm-maskin kan det vara lättare att träna isolerade muskelgrupper och träna upp rörelserna i vissa övningar. För de som saknar full muskelkapacitet, har bristande balans eller rörelse i armar kan maskiner vara ett bra hjälpmedel.

GymPartner erbjuder olika armmaskiner för att träna biceps, triceps som axlar. Vissa armmaskiner är mer mångsidiga än andra och kan användas för att träna flera olika muskelgrupper.

Välkommen till Nordens Största Gymleverantör

Har du frågor eller funderingar kring våra olika armmaskiner kan du alltid kontakta vår kunniga Personliga tränare här [email protected]

GymPartners Armmaskiner

Conceps fina Arm curl

Finansiering av Armextension Technogym

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Tricepsextension Element line Technogym är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Tricepsextension Element line Technogym används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Storlek (lxbxh)

141x80x142 cm

GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym