Beskrivning

Insida lår Selection PRO Technogym kännetecknas av prisbelönad Innovativ design, komfort & användarvänlighet. 2 år gamla

Insida lår Selection PRO Technogym. Denna serie kännetecknas av Innovativ design, komfort och användarvänlighet är vad som utmärker denna gymmaskin.

Insida lår Selection PRO Technogym

Denna ingår i ett komplett sortiment av styrketräningsmaskiner som är utformade för att passa alla typer av användare, från nybörjare till mer erfarna.

Insida lår Selection

Selection PRO-serien är ansluten till UNITY MINI med sitt intuitiva gränssnitt för överlägsen styrketräning som ger resultat. Upptäck Selection PRO, den kommer att förändra hur du tränar för alltid.

Insida lår Selection PRO Technogym

Denna gymmaskin ger effektiv träning av insida lår och aktiverar adductormusklerna. Selection PRO Adductor hjälper till att förebygga och behandla led- och muskelproblem i höft och bäcken och stärker muskulaturen i benen.

DIMENSIONER (LÄNGD X BREDD X HÖJD

1421MM X 850MM X 1195MM

VIKT 208 KG

VIKTMAGASIN STANDARD 70KG

VIKTMAGASIN PLUS 100KG

Köp Insida lår Technogym hos GymPartner Sweden

Vi har flera världskända varumärken såsom Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac och Svenska Nordic Gym och Gymleco.

Gymmaskiner för effektiv träning av dina benmuskler. Hos oss hittar du allt från benpressar till maskiner för knäböj och vadträning.

Insida lår Selection PRO Technogym håller för höga belastningar och flera olika kombinationsmodeller av maskiner finns för träning av både rumpan och baksida lår.

Gymutrustning eller Kompletta Gym

Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning i hög kvalitet. Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.

Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Finansiering av Gymutrustning eller kompletta Gym 

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter såsom Insida lår Selection PRO Technogym och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance