Beskrivning

ONE Station Homegym Impuls är ett hemmagym i proffskvalitet. Genom sin kabelrörelse, optimerade remskyddszoner & lös bänk ger detta dig många bra övningar

ONE Station Homegym Impuls är ett hemmagym i proffskvalitet.

Genom sin kabelrörelse, optimerade remskyddszoner och lös bänk ger detta multigym dig möjligheten till ett oändligt antal innovativa funktionella styrkeövningar i en kompakt design.

ONE Station Homegym Impulse ger dig friheten att träna flera muskler och leder samtidigt med dina fötter på marken.

På så sätt kan du bygga bättre balans, förbättra koordinationen och stärka kärnmusklerna i buken och ryggen - musklerna du använder varje dag i ditt liv.

ONE Station Homegym Impulse produktinformation

Skick: Ny

Mått 1451 x 1339 x 2123 mm (L x B x H)

Maximal användarvikt 150 kg

Vikt 183,7 kg

Viktmagasin: 73 kg

Garantityp Hemgaranti

Kommersiell garantiinformation 5 år på ram, 1 år på rörliga delar och 90 dagar på klädsel, kablar och bälten

Pectoralis Major är den stora muskel som syns högst upp på bröstkorgen

Dess två fästen ger upphov till tre olika muskelområden som alla bör tränas lite olika. Dina bröstmuskler sitter på framsidan av din bröstkorg.

Att träna bröst handlar mycket om att trycka tunga vikter framför sig med armarna eller att dra ihop armarna som när man klappar händer.

Här ska vi beskriva anatomin av de två bröstmusklerna Pectoralis Major och Pectoralis Minor.

Pectoralis Major aktiveras med ONE Station Homegym Impuls

Den större av de två musklerna. Pectoralis Major har ett gemensamt ursprung på överarmsbenet under axelmuskeln men muskeln har sedan två fästen.

Ett uppe på nyckelbenet och ett andra fäste på bröstbenet ned till revbenen. De två olika fästena gör att muskeln blir som en triangel/solfjäder med muskelfibrer som riktas lite olika beroende på vilket fäste de har.

Genom detta blir Pectoralis Major uppdelad i tre övergripande ”delar”. Den övre som fäster i nyckelbenet med fibrer som går snett uppåt.

Den mellersta som fäster rakt in i bröstbenet men fibrer som är mer horisontella. Den undre har fibrer som går snett nedåt eftersom den fäster i nedre delen av bröstbenet och revbenen.

På personer med välutvecklade bröstmuskler och lite underhudsfett syns det tydligt hur de olika muskelfibrerna är olika vinklade när de utför bröstövningar.

De tre delarna av Pectoralis Major

Övre delen har muskelfibrer som går snett uppifrån nyckelbenet ned till armbenet. För att träna dessa bör du därför genomföra övningar som för vikten ifrån ett lågt läge snett upp till ett högt läge. Enklast uttryck kan man säga att armarna ska ha mer än 90 graders vinkel utifrån kroppen när rörelsen utförs. En bra övning för detta är lutande bänkpress.

Den övre delen av bröstmuskeln ansvarar också för att lyfta armen framför kroppen. Gör därför kabellyft från golvet som för armarna framför kroppen och lyfter vikten snett uppåt.

Bröstmaskiner ger dig kraft i vardagen.

GymPartner Sweden säljer prisvärda bröstmaskiner av hög kvalitét som tål långa träningspass så som ONE Station Homegym Impuls Pec-deck Cybex

Bröstmaskin är ett skonsam och effektiv oavsett om du vill träna upp din teknik, rehabilitera dig från en skada eller helt enkelt bara fokusera på en specifik muskelgrupp.

Bröstmaskiner finns i många olika modeller.

Finansiering av ONE Station Homegym Impuls

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing ONE Station Homegym Impuls

Leasing är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra ONE Station Homegym Impuls

Hyra används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Från Sveriges Största lagerbutik säljer vi alltid stora och små hantelställ med hantelpar, från 1 kg upp till 70 kg.

Vi har även speciella gymutrustningspaket för olika sporter och aktiviteter, exempelvis crossfit eller boxning.

Du kan även hitta löpbandspaket hos oss, bänkpressutrustning och allt annat som du kan behöva för att skapa ett komplett gym.

Du kan naturligtvis hitta mer än bara hantlar och vikter hos oss. Vi erbjuder även hemmagym med utrustning för konditionsträning, exempelvis cyklar, roddmaskiner och löpband.

Kolla igenom våra olika paket och välj ett eller flera som passar just dina behov.

GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym