Beskrivning

Benpress Marbo Fitness ger effektiv trÀning av lÄr och rumpa. Benpress kan förebygga &behandla muskelsmÀrtor i höft och bÀcken. Vikt-220. H.196. B. 115 L. 220

Benpress Marbo Fitness ger effektiv trĂ€ning av lĂ„r och rumpa. Benpress-maskinen hjĂ€lper till att förebygga och behandla muskelsmĂ€rtor i höft och bĂ€cken, samt bidrar till ökad rörlighet i benen.

Benpress Marbo Fitness 

  • En mycket bekvĂ€m trĂ€ningsmaskin för tvĂ„ annars svĂ„rtrĂ€nade muskelgrupper. Med denna trĂ€ningsmaskin kan du trĂ€na hela ben-muskulaturen genom en enkel instĂ€llning.
  • Med ett gediget viktmagasin och mycket högklassigt svetsarbete Ă€r detta en trĂ€ningsmaskin som tĂ„l Ă„ratal av hĂ„rd anvĂ€ndning och som passar utövare oavsett om de Ă€r nybörjare eller avancerade.

Benpress Marbo Fitness Àr en av de mest anvÀnda styrkemaskinerna pÄ gymmet

FÄ övningar ger sÄdan stark kÀnsla av trÀning och efter ett ordentligt set av benpressar Àr det ibland svÄrt att gÄ uppför nÀsta trappa man möter.

Benmuskulaturen Àr dock en mycket stark och uthÄllig muskelgrupp och för att det ska gÄ att pusha den ordentligt sÄ behövs en solid maskin som tÄl lite extra slitage.

Denna Legpress-Benpress Marbo Fitness Àr gjord för tuffa tag trots sitt lÄga pris, och krÀver minimalt med underhÄll sÄ att du kan fortsÀtta anvÀnda den i flera Är.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 Ă„rs styrketrĂ€ning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. DessvĂ€rre ligger det ofta vĂ€ldigt nĂ€ra sanningen. En trĂ€ningsmaskin som inte Ă€r personanpassad ger en ojĂ€mn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att trÀningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Finansiering 

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge vÄra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Benpress Marbo Fitness Ă€r en form av lĂ„ngtidshyra dĂ€r företaget fördelar kostnaden över tiden.

Vi Àger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestÀmt restvÀrde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, Àr lÀtt att budgetera och kan anpassas till intÀkterna.

Hyra

Hyra av Benpress Marbo Fitness anvĂ€nds nĂ€r företaget Ă€r ute efter nyttjandet/funktionen, inte Ă€gandet. Med ett hyresavtal fĂ„r hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pĂ„gĂ„ende hyrestid.

PopulĂ€rast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges PopulÀraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg