Beskrivning

Bänkpress-bänk Marbo Fitness är en riktigt stabil & stilren bänkpressbänk utrustad för kommersiella gym & seriösa användare

Bänkpress-bänk Marbo Fitness är en riktigt stabil och stilren bänkpressbänk utrustad för kommersiella gym eller riktigt seriösa användare.

GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym

Bänkpress-bänk Marbo Fitness denna produkt har en vikt på hela 72kg och står stadigt på marken precis som vill att den ska göra.

Det finns två avlastningsarmar på vardera sida för 50mm viktskivor.

Bänkpress-bänk Marbo Fitness

Impulse träningsutrustning ger ett mycket solitt och lyxigt intryck men tål tung och gedigen styrketräning dag efter dag och gör sig utmärkt på kommersiella gym.

Till skillnad från många andra bänkpressar så har denna bänkpress fyra stycken avlastningsarmar för viktskivor vilket gör att du smidigt kan spara in utrymme och slippa ha extra viktställ stående vid bänkpress-sektionen.

Bänkpress-bänk Marbo Fitness

  • Längd: 170cm
  • Bredd: 166cm 
  • Höjd: 137cm

Bänkpress är en klassisk övning på alla seriösa gym. Antagligen är det gymmets mest uppskattade övning för överkroppens framsida och bara genom en enda övning får du en stor aktivering i flera olika muskelgrupper.

Pectoralis Major aktiveras i Bänkpress

Detta är den stora muskel som syns högst upp på bröstkorgen. Dess två fästen ger upphov till tre olika muskelområden som alla bör tränas lite olika.

Dina bröstmuskler sitter på framsidan av din bröstkorg. Att träna bröst handlar mycket om att trycka tunga vikter framför sig med armarna eller att dra ihop armarna som när man klappar händer.

Här ska vi beskriva anatomin av de två bröstmusklerna Pectoralis Major och Pectoralis Minor.