Beskrivning

Ryggresare 45 grader Marbo Fitness. Perfekt trÀning för nedre delen av ryggen men kan Àven anvÀndas till att trÀna sidomagmusklerna om du placerar dig pÄ sidan

Ryggresare 45 grader Marbo Fitness. Perfekt trÀning för nedre delen av ryggen men kan Àven anvÀndas till att trÀna sidomagmusklerna om du placerar dig pÄ sidan.

Ryggresare 45 grader Marbo Fitness

LÀgg till en viktskiva till övningen för att göra den mer effektiv. Kan Àven justeras pÄ lÀngden.

Ryggresare 45 grader Marbo Fitness Ă€r en högkommersiell ryggresare som gör sig bĂ€st pĂ„ "riktiga" gym, eller hos vĂ€ldigt seriösa hemmagymmare eller företagsgym.

De mÄnga instÀllningsmöjligheterna gör att denna rygresningsbÀnk passar alla utövare oavsett kroppsform eller trÀningsvana.

En mycket vÀlutvecklad produkt som Àr gjord för att hÄlla i mÄnga Är.

GymPartners Ryggresare 45 grader Marbo Fitness och andra ryggmaskiner

Ryggen bestÄr av flera muskler som Àr vÀsentliga för sÄvÀl trÀning som det vardagliga livet. Trots att dessa muskler Àr sÄ pass viktiga, sÀrskilt inom bodybuilding, Àr det mÄnga som glömmer bort ryggen.

Varför detta sker beror till stor del pÄ det enkla faktum att man inte kan se sin egen rygg och dÀrmed inte fÄr samma koppling mellan ryggmuskler och hjÀrnan som till exempel mellan biceps och hjÀrna.

MÄnga har nÄgon övning för att trÀna ryggen och nöjer sig med detta. Men för att fÄ ut mest av sin trÀning och verkligen bygga en stark rygg bör man variera mellan ryggövningar och utrustning flera gÄnger per Är.

Hos oss hittar du allt du behöver inom ryggmaskiner för att fÄ en vÀlformad och stabil rygg som klarar av att lyfta tungt. Separata ryggövningar Det finns olika ryggmaskiner, stÀllningar och bÀnkar för att trÀna olika delar av ryggen.

Det kan vara fördelaktigt att separera övningarna mellan övre rygg, sÄsom Trapezius och Latissimus Dorsi, och nedre rygg, sÄsom dÀr latissimus muskeln fÀster vid ryggraden, dÄ dessa kan vara olika starka och dÀrför klarar av olika motstÄnd.

Roddmaskin:

Bra övning för att aktivera de lÀgre lats-musklerna, samt hela överkroppen. AnvÀnds gÀrna med V-handtag till denna övning. Ta hellre för lite vikt Àn för mycket för att verkligen jobba med de rÀtta musklerna.

Ryggresning:

Denna stÀllning anvÀnds med fördel med vikter för att uppnÄ bÀst resultat. NÀr du nÄr den högsta punkten minskar motstÄndet frÄn vikterna vilket gör att musklerna inte pressas lika mycket som nÀr överkroppen Àr parallelt med golvet.

För att fÄ ut sÄ mycket som möjligt av denna position kan du dra bak armbÄgarna sÄ att de lÀgre lats-musklerna aktiveras.

Ryggresningsmaskin:

Ryggresning fast i en maskin med viktmagasin. Med denna anvÀnder du inte din egen kroppsvikt som motstÄnd nÀr du gör sjÀlva resningen, utan kan vÀlja vilken vikt du sjÀlv föredrar.

Ett bra alternativ för den som av olika anledningar inte kan lyfta sin egen överkropps tyngd utan bör köra med lÀttare vikter. Köp GymPartner Swedens nya och begagnade ryggmaskiner för att trÀna hela ryggen.

VÄra varumÀrken i begagnade produkter Àr Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex.

Boka tid för personlig visning och rÄdgivning pÄ 070-878 94 00 Dan.

Vi har allt frÄn chinsrÀcken, avancerade roddmaskiner och maskiner för latsdrag. En stark rygg pÄverkar din hÄllning, styrkan i hela din kropp samt det visuella intrycket av dig. Vi har maskiner för ryggtrÀning bÄde för hemmabruk och riktiga gym.

Nack & ryggbesvÀr

MCKENZIE

MDT / McKenzietekniken en av de vanligaste metoderna i vĂ€rlden för att behandla nack och ryggbesvĂ€r. Även om Mckenziemetoden skall ses som en lĂ„ngsiktig lösning, sĂ„ brukar den ge snabba mĂ€rkbara resultat.

Vid undersökningen fÄr du en grundlig genomgÄng av dina problem i nacke, rygg, leder och muskler.

Metoden utgÄr frÄn effekten av upprepade rörelser vid besvÀr i rörelseorganen. Vi kommer att göra ett par teströrelser som kommer resultera i nÄgra övningar du kommer att fÄ med dig hem.

De flesta kan med hjÀlp av övningarna behandla sig sjÀlva, men ibland kan behandlingen behöva kompletteras med sjukgymnastiska manuella tekniker.

PATIENTFALL