Beskrivning

Med en Sälroddsbänk Eleiko tränar du effektivt trapezius, biceps och baksida axlar. Övningen är nu en av populäraste inom tung styrketräning.

Sälrodd är en övning där trapezius, biceps och baksida axlar står i fokus. Övningen som tidigare har varit svår att ta fram på gymmet är nu en av populäraste inom tung styrketräning.

Sälroddsbänk Eleiko

Eleikos Sälroddsbänk är gjord för att hålla oerhört tung styrketräning och har blivit omtyckt tack vare sin enkla och stilrena design. Köp till en begagnad Internationell skivstång som hör till Sälrodden så har du nöjda medlemmar på gymmet.

Kolla GymPartners andra Ryggmaskiner

Hyra

Hyra av Sälroddsbänk Eleiko i kommersiell kvalitet används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Besök GymPartner Finance

Sälroddsbänk Eleiko i kommersiell kvalitet och redskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning.

Även om GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Ryggmaskiner i kommersiell kvalitet & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.