Nordic Wellnes Stockholm

Nordic Wellnes Stockholm Din Bästa-GymPartner & startades 1997 av Magnus Wilhelmsson i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg. Idag 2022-09-13 äger han 303st Gym i Sverige. Stort grattis Sveriges Bästa "GymEntreprenör"
Nordic Wellnes Stockholm Din Bästa-GymPartner & startades 1997 av Magnus Wilhelmsson som du säkert vet i en sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg.
Idag 13 September -22, finns 303st Gym i Nordic Wellness "Familjen", och fler föds varje vecka...

Din Bästa-GymPartner Nordic Wellnes Stockholm

Nordic Wellness Göteborg Din Bästa-GymPartner startades 1997 av Magnus Wilhelmsson i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg.

Här har Magnus med duktig personal under enkla förhållanden arbetat sig upp från grunden till det som idag är Nordic Wellness – en av Sveriges största och starkaste träningskedjor.

Nordic Wellnes Stockholm - Din Bästa-GymPartner

Nordic Wellnes Stockholm Din Bästa-GymPartner & startades 1997 av Magnus Wilhelmsson som du säkert vet i en sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg. Idag 13 September -22, finns 303st Gym i Nordic Wellness "Familjen", och fler föds varje vecka.

Bakom framgångarna ligger många år av blod, svett och tårar, men även mycket glädje och skratt.

De har lärt sig längs vägen att man kommer långt om man är beredd att svettas för det. Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar deras dagliga arbete och syn på hur man når sina mål.

Därför lägger Magnus Wilhelmsson mycket kraft på att utbilda och stärka sin personal, utveckla träningsformer, uppgradera gymmaskiner och knyta de bästa instruktörerna och personliga tränarna till sig.

SNABBT FOTARBETE I Magnus TEAM NW

Nordic Wellnes Stockholm Din Bästa-GymPartner & startades 1997 av Magnus Wilhelmsson i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg. Idag 2022-09-13 äger han 303st Gym i Sverige. Stort grattis Sveriges Bästa "GymEntreprenör"

Magnus Wilhelmsson vill aldrig stå still eller nöja sig. Det ligger i hans natur att röra oss framåt och utmana. Därför skannar Magnus Wilhelmsson ständigt marknaden för att upptäcka nya trender, träningsformer, produkter, samarbetspartners och andra branscher som kan vara till fördel för våra medlemmar.

Magnus Wilhelmsson vill aldrig stå still eller nöja sig. Det ligger i hans natur att röra oss framåt och utmana.

Därför skannar Magnus Wilhelmsson ständigt marknaden för att upptäcka nya trender, träningsformer, produkter, samarbetspartners och andra branscher som kan vara till fördel för våra medlemmar.

NW's flexibilitet och vårt snabba fotarbete gör att man vinner ny mark och ställs inför nya möjligheter varje dag.

Magnus ser det som varje människas rätt att få röra på sig och förbättra sin hälsa. Magnus Wilhelmsson vill bidra till det genom ett bredare utbud, fler lokala klubbar och med konkurrenskraftiga priser.

LYHÖRD GEMENSKAP

Idag är  en av de största träningskedjorna i Sverige. Alla NW klubbar har samma målbild – NW ska fortsätta att vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa.

Tillsammans med sina medlemmar ska NW och deras licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare, sjukgymnaster och kostrådgivare fortsätta att utvecklas för att säkerställa att NW har branschens bästa, och mest hälsosamma träningsformer.

Genom att vara lyhörda och fungera som ett lag kommer NW att lyckas med det.

HÅLLBAR INSPIRATION

NW tror att en av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion, och motivationen är avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt.

Din Bästa-GymPartner Nordic Wellnes Stockholm

Personligen älskar vi på GymPartner Nordic Wellness superfräscha gymanläggningar och har haft gymkort i många många år hos Magnus Wilhelmsson's gym under olika namn men med Magnus som kapten

NW skruvar ständigt på nya lösningar för att göra sina lokaler, pass och maskiner bättre och mer tilltalande för att på så vis möjliggöra hållbar träning.

På nordicwellness vill man alltid att man ska mötas av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi.

Det ska vara kul och utvecklande att komma till NW, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord.

Hur mycket kostar det att gymma en gång på Nordic Wellnes?

*Lokala avvikelser kan förekomma. Gratis provträning erbjuds ej under juni, juli och augusti, under dessa månader kan du träna en vecka för 249 kr eller en månad för 549 kr. Kostnad för medlemskort/armband tillkommer.

Hur mycket kostar ett gympass på Nordic Wellness?

SVERIGEKORT 399 kr/mån. SUPERKAMPANJ PÅ SVERIGEKORT.

Gäller på alla Nordic Wellness-klubbar i Sverige.

Nordic Wellness på Allabolag 

56 klubbar i Stockholm

49st Gym Göteborg

Rösta om Sveriges Bästa Gym

Personligen älskar vi på GymPartner Nordic Wellness superfräscha gymanläggningar och har haft gymkort i många många år hos Magnus Wilhelmsson's gym under olika namn men med Magnus som kapten....

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.