Rehabilitering På Ånäskliniken 2023

De flesta smärtor i nacke, axlar, rygg, höft, knä och fot är muskulära och skapar mekaniska problem som oftast enkelt kan åtgärdas med rätt diagnos, behandling, aktiverings-övningar och styrketräning.

Rehabilitering På Ånäskliniken så startar vi alltid med olika tester för diagnoser och åtgärdsprogram.

 • De flesta smärtor i nacke, axlar, rygg, höft, knä och fot är muskulära och skapar mekaniska problem som oftast enkelt kan åtgärdas med rätt diagnos, behandling, aktiveringsövningar och styrketräning.

Rehabilitering På Ånäskliniken

 • Rehabilitering är en process som tar sin börjar direkt efter att en skada, sjukdom eller funktionsnedsättning uppstår eller identifieras.

 • Rehabiliteringsprocessen utgår från individens upplevda aktivitetsbegränsning, behov och intressen.

 • Rehabilitering är ett systematiskt arbetssätt för att utreda och bedöma behov, planera och genomföra åtgärder samt följa resultat med användning av enhetliga, entydiga begrepp, termer och klassifikationer.

 • En rehabiliteringsprocess har en början och ett slut över en förutbestämd tidsperiod.

 • Den kan även sträcka sig mellan olika vårdnivåer och huvudmän samt mellan olika vårdgivare och utförare.

De flesta människor dysfunktionella

 1. Idag är de flesta människor dysfunktionella och har hämmade muskler, kompensatoriska rörelsemönster, nedsatt rörlighet och styrka obalanser.

 2. Ju mer du belastar en kropp som inte fungerar desto mer besvär får du.

 3. Vi rehabiliterar alla besvär, smärtor och skador som är muskulära.

 4. Vi åtgärdar statiska överbelastningar som orsakar ömmande muskelfästen.

 5. Vi korrigerar styrkeobalanser och behandlar spända muskler som orsakar nedsatt rörlighet, hållningsfel och "kot-låsningar".

Vi behandlar och åtgärdar din dysfunktion

Vi använder en rehabiliteringsmetod i fem steg:

 1. Testar dina musklers funktion och ställer diagnos med funktionell anatomi som grund.

 2. Djupgående behandlande massage för att återställa hämmade musklers funktion vilket gör dem fräscha och arbetsvilliga igen.

 3. Aktiveringsövningar för att reaktivera de muskler som har varit hämmade vilket gör dig rörligare och dina muskler träningsbara.

 4. Djupgående behandlande massage för att avlägsna slaggprodukter från de muskler som har kompenserat vilket gör dig symptomfri, smärtfri, mjukare och rörligare.

 5. Styrketräning och rörlighetsträning för att återställa styrkan i de muskler som har varit hämmade.

Vi behandlar och åtgärdar din dysfunktion - Vi använder en rehabiliteringsmetod i fem steg: Testar dina musklers funktion och ställer diagnos med funktionell anatomi som grund. Djupgående behandlande massage för att återställa hämmade musklers funktion vilket gör dem fräscha och arbetsvilliga igen. Aktiveringsövningar för att reaktivera de muskler som har varit hämmade vilket gör dig rörligare och dina muskler träningsbara. Djupgående behandlande massage för att avlägsna slaggprodukter från de muskler som har kompenserat vilket gör dig symptomfri, smärtfri, mjukare och rörligare. Styrketräning och rörlighetsträning för att återställa styrkan i de muskler som har varit hämmade.

Rehabilitering På Ånäskliniken här fixar vi

Vi rehabiliterar elitidrottare och motionsidrottare med symptom som diskbråck, ryggskott, ryggsmärtor, anterior femoral glide syndrom, höftsmärtor, piriformis syndrom-

 • falsk ichias, sports hernia, ljumskskador, muskelbristningar i hamstrings,

 • muskelbristningar i quadriceps, löparknä, inflammation i knäskålssenan, knäsmärtor, hälseneinflammation,

 • inklämning i axelleden, simmaraxel, whiplash skador, nackspärr, nacksmärtor, spänningshuvudvärk, tennisarmbåge och golfarmbåge.

Rehabilitering genom muskelaktivering

 1. Vi använder en metod för att aktivera sätesmusklerna och de djupa höftböjarmusklerna som är så effektiv och ger så snabb effekt att du tror att ett under har skett.

 2. Vi rehabiliterar de ”omöjliga” fallen och för att göra en stor skillnad på kort tid.

 3. Glöm oändligt tråkig och oändligt lång rehab. Vårt mål är att du ska märka skillnad efter det första besöket hos oss.

 4. Låt inte dina besvär, smärtor och skador vara obehandlade, hindra dig i din träning och i ditt idrottsliv eller arbetsliv och vardagsliv samt minska din livskvalité.

 5. Vi ger dig rätt behandling och hjälper dig med rätt träning så att du blir rehabiliterad på kortast möjliga tid.

 6. Rehabilitering och habilitering står för tidiga, samordnade och allsidiga insatser från olika kompetensområden och verksamheter.

 7. Insatserna kan vara av arbetslivsinriktad, medicinsk, pedagogisk, psykologisk, social och teknisk art och kombineras utifrån den enskildes behov, förutsättningar och intressen.

 8. Det är fråga om målinriktade insatser som förutsätter att den enskildes möjligheter till inflytande vid planering, genomförande och uppföljning beaktas och säkras.

 9. Insatserna fortsätter så länge individens behov kvarstår.

 10. Boka tid för rehabilitering idag.

 11. Prova Triggerpunktsbehandling

Martin Maximus Börjesson - En hel klinik bara för en kund åt gången. Jag, Martin Maximus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist. Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014. Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande. Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap. Det enda som intresserar mig är vilken träning som ger snabbast resultat. Träningspass hemma – 6 enkla basövningar 040massage i Malmö – Dipl. Massageterapeut – Cert. Massör – Rysk Spikmatta – Centralt i Malmö – Triangeln – Davidshall Läs om 040Massage träningsfilosofi mm.

Martin Maximus Börjesson

En hel klinik bara för en kund åt gången. 

Jag, Martin Maximus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist.

 • Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014.

 • Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande.

 • Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap.

 • Det enda som intresserar mig är vilken träning som ger snabbast resultat.

 • Träningspass hemma – 6 enkla basövningar

 • 040massage i Malmö – Dipl. Massageterapeut – Cert. Massör – Rysk Spikmatta – Centralt i Malmö – Triangeln – Davidshall

 • Läs om 040Massage träningsfilosofi mm.

Aktuella evenemang hos Ånäskliniken & GymAuktioner 

Aktuella evenemang hos Ånäskliniken & GymAuktioner  - Kan Du Gissa Vilken Gymkedja Som Är Mest Sökt På Alla Bolag? Alla bolag - Nyckeltal och Befattningar Allabolag Sveriges Bolag På Allabolag.Se GymPartner bolagspresentation på Alla bolag - Allabolag.se