SEX OLIKA LÖPBAND I GYMKVALITET FINNS I MÖLNDAL

SEX OLIKA LÖPBAND I GYMKVALITET FINNS I MÖLNDAL. - Vår framgång och min mångåriga i gymbranschen gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som jag och Gympartners Gymkonsulter rekommenderar.

SEX OLIKA LÖPBAND I GYMKVALITET FINNS I MÖLNDAL - OMGÅNDE LEVERANSER EFTER ATT NI PROVAT UT DET LÖPBANDET SOM PASSAR ER BÄST..

 • Våra Löpband och Cardiomaskiner i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar för alla företag, föreningar, gym och är utvalda av mig, Martin MaXimus Börjesson som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym.

 • Vår framgång och min mångåriga i gymbranschen gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som jag och Gympartners Gymkonsulter rekommenderar.

Att köpa likadana Cardiomaskiner som gymmen köper, så är det en stor affär för dom flesta, så vi rekommenderar att våra kunder besöker oss för personlig visning och att ni skickar en offertförfrågan före besöket.

SEX OLIKA LÖPBAND I GYMKVALITET FINNS I MÖLNDAL

Löpband Excite Run 500 Technogym Detta är begagnat i toppskick, som erbjuder ett stötabsorberande däck + Det är enkelt att programmera och komma i gång med löpningen Varumärke - TechnoGym Skick - Begagnat Vikt (kg) - 200 Höjd (cm) - 150 Bredd (cm) - 94 Längd (cm) - 218 29 500 kr exm.

1. Löpband Excite Run 500 Technogym

Detta är begagnat i toppskick, som erbjuder ett stötabsorberande däck + Det är enkelt att programmera och komma i gång med löpningen
Varumärke - TechnoGym

Skick - Begagnat
Vikt (kg) - 200
Höjd (cm) - 150
Bredd (cm) - 94
Längd (cm) - 218
29 500 kr exm.

Begagnat Löpband 966i Precor - Löpband i hög gymkvalitet med Ground Effects-systemet för överlägsen stötdämpning som minskar belastningen på lederna & tydlig konsol. 19 750 kr exm.

2. Begagnat Löpband 966i Precor

Löpband i hög gymkvalitet med Ground Effects-systemet för överlägsen stötdämpning som minskar belastningen på lederna & tydlig konsol.
19 750 kr exm.

Löpband Integrity 95Ti Life Fitness - Life-Fitness har det patenterade stötdämpnings-systemet FlexDeck som är självsmörjande. Med 28st program & militär testet 34 500kr exm. Varumärke - Life Fitness  Skick - Begagnat Vikt (kg) - 195 Höjd (cm) - 162 Bredd (cm) - 94 Längd (cm) - 210 cm

3. Löpband Integrity 95Ti Life Fitness

Life-Fitness har det patenterade stötdämpnings-systemet FlexDeck som är självsmörjande

Med 28st program & militär testet
34 500kr exm.
Varumärke - Life Fitness

Skick - Begagnat
Vikt (kg) - 195
Höjd (cm) - 162
Bredd (cm) - 94
Längd (cm) - 210 cm

Löpband TRM 885 Treadmill - Precor i nyskick  Precor är begagnat i nyskick för både nybörjare & elitidrottare. Servicetekniker har godkänt det så 6 månaders reservdelsgaranti ingår.  Skick - Begagnat Vikt (kg) - 195 cm Höjd (cm) - 174 Bredd (cm) - 91 Längd (cm) - 211 39 900 kr exm.

4. Löpband TRM 885 Treadmill - Precor i nyskick

Precor är begagnat i nyskick för både nybörjare & elitidrottare

Servicetekniker har godkänt det så 6 månaders reservdelsgaranti ingår.

Skick - Begagnat
Vikt (kg) - 195 cm
Höjd (cm) - 174
Bredd (cm) - 91
Längd (cm) - 211
39 900 kr exm.

Löpband Startrac PRO - Detta Löpband är helt rätt om du letar efter ett riktigt bra löpband som annars är avsett för kommersiellt bruk, men med en budget att rätta dig efter, så är Löpband StarTrac PRO Treadmill din gyllene medelväg. 15 % max lutning 21 km/h maxhastighet Välj mellan OpenHub LCD-display eller 10 Touch Screen Löpmatta om 152 x 54,6cm, utrustad med Soft Trac för optimal stötdämpning 19 900 kr exm.

5. Löpband Startrac PRO

Detta Löpband är helt rätt om du letar efter ett riktigt bra löpband som annars är avsett för kommersiellt bruk, men med en budget att rätta dig efter, så är Löpband StarTrac PRO Treadmill din gyllene medelväg.
15 % max lutning
21 km/h maxhastighet
Välj mellan OpenHub LCD-display eller 10 Touch Screen
Löpmatta om 152 x 54,6cm, utrustad med Soft Trac för optimal stötdämpning
19 900 kr exm.

Löpband Begagnat Inspire 95T Life-Fitness - Detta Löpband har en innovativ och sofistikerad design som ger inspiration, motivation och utmaning. Löpbandet har DX3 löpmatta, FlexDeck System, integrerad iPod och USB-kompatibilitet. Den integrerade 7 "LCD Inspire konsol med touch-screen för åtkomst till iPod musik / videolistor och som använder USB-anslutning. 39 500 kr Tidigare och nu 29 500 kr exm. Våra priser och produktinformation i denna Blocketannons finns på vår hemsida och utrustningen omfattas av vår 6 månaders reservdelsgarati på all Cardioutrustning. Varje gym säljes till högstbjudande eller till offertpriset efter korrekt offertförfrågan:

6. Löpband Begagnat Inspire 95T Life-Fitness

Detta Löpband har en innovativ och sofistikerad design som ger inspiration, motivation och utmaning

 • Löpbandet har DX3 löpmatta, FlexDeck System, integrerad iPod och USB-kompatibilitet.

 • Den integrerade 7 "LCD Inspire konsol med touch-screen för åtkomst till iPod musik / videolistor och som använder USB-anslutning.

  39 500 kr Tidigare och nu 29 500 kr exm.

Våra priser och produktinformation i denna Blocketannons finns på vår hemsida och utrustningen omfattas av vår 6 månaders reservdelsgarati på all Cardioutrustning.

Varje gym säljes till högstbjudande eller till offertpriset efter korrekt offertförfrågan:

Komplett Gym-Cybex & Precor Cardiomaskiner

Komplett gym Selected PRO1 & Selection line Technogym

SAS Ungdomsbiljetter Sommaren 2023