Lår - Stretchmaskin för baksida lår från Technogym

Lår - Stretchmaskin för baksida lår från Technogym™ Posterior är idealisk för effektiv sträckning och förebyggande av ryggsmärta genom en mjuk och progressiv förlängning av alla bakre lår-muskler. Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap och Träningsutrustning. Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

Lår - Stretchmaskin för baksida lår från Technogym™ Posterior är idealisk för effektiv sträckning och förebyggande av ryggsmärta genom en mjuk och progressiv förlängning av alla bakre lår-muskler.

Vi på GymPartner Träningsutrustning i Mölndal är experter på att skapa gymlösningar för BRF och  bostadsrättsföreningar.
Martin Maximus förmedlar träningsutrustning för gym i hela Sverige och är distributör av GymPartner Träningsutrustnings varumärken.

Våra begagnade produkter kommer från världsledande Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex.

Lår - Stretchmaskin för baksida lår från Italienska Technogym

Stretchmaskin baksida lår Technogym ™ Posterior är idealisk för effektiv sträckning och förebyggande av ryggsmärta genom en mjuk och progressiv förlängning av alla bakre lår-muskler.

Denna exklusiva träningsmaskin är lämplig för alla typer av användare i en rad miljöer, inklusive hotell, bostäder, medicinska och inom rehab & företagshälsovården.

Stretchmaskin för baksida-lår Technogym™

Posterior Flexibilitet för förbättrad wellness

FLEXability ™ -området minskar muskelspänningen, ger en första bedömning av flexibilitet och övervakar kontinuerligt förbättringar, vilket hjälper användarna att uppnå varaktig, aktiv avkoppling.

Förutom fysioterapikliniker kan FLEXability ™ -området även användas av Corporate Wellness-centra för att förhindra fysiska problem som ryggsmärta, som vanligtvis står för 30-40% av frånvaro.

Technogyms Selection Line serie för gymträning är unik. Denna serie är utformad för att möta behoven hos nybörjare och avancerade praktikanter.

Det möjliggör optimal rörelseförflyttning och säker position under träningen. De anatomiskt utformade sätena med stöd till baksidan, tillsammans med hållare av båda händerna, möjliggör en säker och effektiv träning för tränanden av alla slag Motionärer som Elit.

Med över tjugo enheter i vår serie har varje medlem de optimala förutsättningarna för att nå sina mål.

GymAuktioner & GymPartner Träningsutrustning säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gymmen du är välkommen att komma och prova all annan utrustning såsom Benpress, Benspark, Bencurl, Lårcurl, Benmaskiner, Hacklift, GrandMaster, i vår utställning i Mölndal.

Benmaskiner 2024

Benpress sittande Selectionline Technogym

Sittande Benpress GrandMaster PRO

Benspark Selection Line-Technogym Vit

Benspark Selection Line-Technogym 4

Leg extension-Benspark Icarian Precor

Lårcurl Sittande Selectionline Technogym

Leg curl sittande – Bencurl Icarian Precor

Köpa Motionsredskap i Linneområdet?

På grund av det låga priset så tycker jag, MaXimus som tränat styrketräning sedan mitten av 1970-talet att denna klassiska Lår stretchmaskin är den bland de bästa på gymmarknaden.